logoImpact EST nr. 849 - 23.11.2020
logo

logo

De la Asociaţia de Proprietari nr. 872 din municipiul Galati vin veşti alarmante. Câţiva membri ai asociaţiei de proprietari semnalează că de ceva timp loveşte pe neaşteptate, din diferite ganguri de cartier, un comando compus dintr-un terorist extrem de periculos şi de răzbunător. Cunoscătorii l-au recunoscut, este o vedetă a ultimilor ani, chiar şi o vedetă Impact, da, este unul dintre diversioniştii aflaţi în misiune pentru distrugerea oricărei încercări de cristalizare a mişcărilor societăţii civile. Exact, este vorba de Cristian Chiru, şeful Compartimentului de Relaţii cu Asociaţile de Proprietari din municipiul Galaţi, care a mai comis cu ceva timp în urmă şi alte sinistre recidive. De exemplu, dincolo de infiltrările diversioniste în sânul virginei Mişcări de Implicare Civică şi de violurile asupra statutului şi deciziilor de la Asociaţia 761, când a dat afară din Adunare şi preşedintele, şi presa, Cristian Chiru pare să fie agentul perfect instruit în tehnica distrugerii coerenţei Asociaţiilor de proprietari. Ar fi putut intra în istorie, pentru tentativa de a diminua la un minim de bun simţ structura haotică a Asociaţiei de Proprietari, dar va fi doar personajul trist al ducerii în derizoriu al relaţiei Asociaţiilor cu Primăria. Un astfel de derizoriu e pus în operă de agentul Cristian Chiru, la orice oră şi din orice poziţie, la Asociaţia 872, adică la blocul U5, din linia de blocuri-cazarmă de pe Bulevardul Marea Unire. Cităm pasaje de senzaţional abscons dintr-o petiţie aflată în pregătire, pentru a fi pusă pe masa Primarului Ionuţ Pucheanu sau în fişetele Parchetului Anticorupţie.

Subsemnaţii, membri ai Comitetului Executiv, împreună cu Dumitru Gheorghe, în calitate de Preşedinte legal al Asociaţiei mai sus rubricate vă formulăm următoarea reclamaţie, prin care vă aducem la cunostinţă modul de lucru şi acţiune şi persuasiune şi presiune, pe care o exercită asupra noastră Cristian Chiru, şeful Compartimentului de Relaţii cu Asociaţiile de Proprietari din Primăria Galaţi.

1) la nici 15(cinsprezece) zile de la numirea preşedintelui, acesta a fost chemat la Biroul de Relaţii cu Asociatiile de Proprietari, prin care a fost informat de d-l CHIRU CRISTIAN că in calitatea care o are de DIRECTOR nu poate să valideze aprobarea Adunării Generale Reconvocate din data de 31.03.2016, prin care Gheorghe Dumitru a fost ales in mod democratic în calitatea de Presedinte.

2) la prima sedinţă a Comitetului Executiv, s-a prezentat d-l DIRECTOR CHIRU CRISTIAN, care a informat pe cei prezenţi că este din partea Primăriei Galati, şi fără a prezenta nici un înscris din care să rezulte calitatea sa de reprezentant al Primariei, a susţinut că dl. Cubasa este în continuare Preşedintele Asociatiei. Noi, membrii Comitetului Executiv am aflat că sunt riscuri în convocarea şedinţei Comitetului, că preşedintele ales de Adunarea generală a asociaţiei ar putea fi

INVALIDAT de compartimentul de Relaţii cu Asociaţiile de proprietari din cadrul Primăriei.

3) dl DIRECTOR CHIRU CRISTIAN cu de la sine putere, a modificat programul de la casieria asociaţiei care era stabilit de Adunarea Generala din data de 31.03.2016, de la 4(patru) zile pe săptămână la 3(trei) zile pe săptămână, afirmând că

la vasta sa experienţă şi 3(trei) zile sunt prea multe.

La Şedinţa Comitetului Executiv din data de 23.06.2016 s-a aprobat comandarea unui audit extern şi s-a trecut la discuţii pe marginea acestuia. S-a aprobat cu 4(patru) voturi efectuarea auditului extern ( d-l Pavel Diaconu, d-na Lazarenco, d-na Cacaveanu si d-l Dumitru Gheorghe) si 1(una) abţinere, d-na Gradea Sabina.

Se împuterniceste d-l Dumitru Gheorghe, în calitate de preşedinte sa ducă la îndeplinire începerea/efectuarea acestui audit extern, dar cu condiţia să nu depăşească suma de 1.800 lei. Ca urmare, preşedintele Gheorghe Dumitru a fost sunat la telefon de dl DIRECTOR CHIRU CRISTIAN care l-a ameninţat ca nu trebuie pusă în aplicarea Hotărârea Comitetului Executiv , pentru că „vor fi probleme cu domnia sa”. D-na Ionescu Monica Corina, în calitatea sa de administrator, contabil si casier l-a informat pe d-l DIRECTOR CHIRU CRISTIAN despre faptul că s-a înregistrat la asociaţie sub nr.1580/12/07.2016 Contractul de prestări servicii financiar –contabile. A fost convocat din nou preşedintele la Asociaţie, la insistenţele dlui Cristian Chiru, au fost chemate d-nele îngrijitoare care erau ascunse la intrarea in lift de către d-l DIRECTOR CHIRU CRISTIAN, care a menţionat: ”putem începe şedinţa”. Dintr-un autoturism a coborât o d-nă,iar d-l DIRECTOR CHIRU CRISTIAN, a replicat “şefa putem începe!”. Şefa era dna Manea, care nu are nici un contract, nu a semnat nici un înscris, nu a făcut nici un raport către Comitetul Executiv şi nu primeşte nici o retribuţie. Subiectul şedinţei- o presupusă reclamaţie împotriva Comitetului, pentru care Cristian Chiru a început să apostrofeze şi să jignească pe cei prezenţi.Dl DIRECTOR CHIRU CRISTIAN a dat dispoziţie ca expertiza financiar contabila să nu se mai facă, mentionând că „cine vrea audit să platească”. La final, a ameninţat că „în luna septembrie 2016 va fi din nou Adunarea Generala a Asociatiei de Locatari, şi va fi aleasă o altă conducere a asociaţiei”.

Silviu VASILACHE 30 - iulie - 2016

One Response so far.

  1. stanciu anton spune:

    dl cristian chiru este alfa si omega? in numele cui vorbeste el/ al primarului? nu cred…de ce oare se lasa pe mana presei rezolvarea acestor probleme cetateneti? nu mai avem autoritati locale? partide, asociatii fosti to.
    arasi de bine?

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Scrisoare deschisa m

Danamaria Neculai se simte sătulă până peste cap cu Gelu Ciorici şi ...

Cristian Dima (PRO R

Realizat de Opyum Advertising SRL D la comanda Pro Romania ...

Necunoscut în lumea

Era miercuri, 11 noiembrie, când DIICOT-Structura Centrală făcea sute de ...

Sifonări de milioan

Mamăăă, până şi salariaţii cu putere de decizie din Combinatul ...