logoImpact EST nr. 844 - 27.10.2020

Până vom face un inventar nominal al persoanelor aduse cu lectica de prin primăriile bucureştene în vaca de muls primăria Stan, vă vom spune doar de ce a recurs Marius la o astfel de stratagemă.

Păi băieţii, cei vreo 36 (cu neam cu tot) sunt tineri antrenaţi în parandarături la Primăria Generală şi la primăriile de sectoare, au o bază de date cu patronii firmelor abonate la lucrări pe bani publici, transferaţi şi la Galaţi pentru că ştiu cu discreţie tabla împărţirii, dar mai ales pentru că ei riscă necondiţionat să adune beneficiile. Cel (cei) rămas(şi) cu mâinile curate îşi imaginează că devotamentul şi discreţia celor ce adună în favoarea lor şi a sa vor fi de neclintit, fie şi-ntr-un eventual arest preventiv. Dar mereu uită abonaţii la banul public faptul că cei trecuţi prin beciuri au motive să „clacheze”. Întâi că procurorii le promit înjumătăţirea pedepselor şi apoi pentru că simt nevoia să se spovedească, încât cer singuri topuri de hârtie şi sacoşe cu pixuri.

Cât va mai rezista M. Stan sindromului „Oprescu”, vom şti şi după inventarierea bucureştenilor, mai ales că aproape toţi vin aici după ce au eşuat în afaceri, şi-au pierdut bunurile mobile şi imobile, nevestele şi locurile în care s-au antrenat în parandarături. Vă veţi cruci după ce le veţi citi fişele personale.

R.I. 2 - octombrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Persoană trimisă

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a ...

Farmaciile şi fieru

În două ediţii la rând am publicat TOP 2019, alcătuit ...