logoImpact EST nr. 893 - 04.12.2021

Nu e vorbă, că ne-am şi dezvoltat de-a lungul timpului un sistem bine pus la punct cu privire la „a şti tot” despre ceea ce se întâmplă în Republicuţa noastră, dar recunoaştem că multe din informaţii ne sunt strecurate sub formă de bârfe şi zvonuri. În cele ce urmează, vă prezentăm un eşantion, extrem de relevant, având ca obiectiv Primăria.

Bannere fără funii!

Cică în săptămâna „chioară” de dinaintea alegerilor s-a făcut, aşa, pe motiv de furtună, că au dispărut din oraşul nostru drag, toate bannerele cu material publicitar agăţate de stâlpi. Acestea au fost tăiate de la capete şi au dispărut de nu ştie nimeni unde, spre disperarea proprietarilor, cât şi a agenţiilor de publicitate cu care se încheiaseră contracte. S-au făcut reclamaţii, plângeri peste tot, anchete, dar misterul a rămas de nepătruns. Au dispărut ca într-un film SF, nu ştie nimeni nimic, iar cei de la Transurb sau Electrica dau din umeri. Şi uite aşa, se zvoneşte că de fapt acţiunea este bine gândită şi coordonată, având substratul înfiinţării (sau deja existent) al unui agent economic unic care să se ocupe de aşa ceva în timp. Se pare că un viceprimar a pus mâna sau va pune pe cozonacul acesta.

Organigrama … ca şi auditul

Ne-am săturat noi, cât şi dumneavoastră de filmul cu proşti, de abrambureala şi prostirea populimii gălăţene cu privire la „Noul Galaţi” sau reforma din Primărie. După ce luni de zile tot s-au scremut onor Primar şi ai lui consilieri să pună de-o nouă organigramă, am aflat că de fapt s-a ales praful şi pulberea de ea. Adică după ce a fost trecută pe ordinea de zi şi s-a retras, după ce mai apoi, cu amendamente, s-a aprobat în altă lună, acum tot acest scremut este NUL. Se zvoneşte că s-a făcut totul deamboulea, fără să se respecte legile, procedurile şi multe altele.

Se bârfeşte de zor (şi nu iese fum fără foc) că noile direcţii rezultate în urma organigramei ce vor fi ocupate pe bază de concurs şi cv-uri, plus interviuri etc, vor fi ocupate de cine trebuie. Adică, se zvoneşte că persoanele vor fi între 30-40 de ani şi vor fi aduse din import, adică din afara Republicuţei, precum şi alţi colaboratori ai lui Mariusică. Noi credem că este posibil într-o Primărie ca a noastră, ce nu este condusă politic, ci de o „entitate” independentă (?) care are interesele ei, fără de care nu se justifică.

Licitaţii dedicate negălăţenilor

Se mai zvoneşte, se mai şopteşte că licitaţiile organizate de Primărie, perfect legale şi corecte (??) nu mai dau câştig de cauză, neam, gălăţenilor. Cică este aşa un sistem diabolic, în care câştigătorii apar din „neant” şi aparţin unei reţele bine puse la punct, creată special pentru sifonarea banilor Primăriei din Republicuţa noastră. O mostră în acest sens o reprezintă recenta „Sărbătoare a Galaţiului” în care s-a dat cu DDT, singurul îmbuibat fiind o societate din Braşov, care a luat TOT, adică organizarea. Se bârfeşte (vorbe doar), că Primăria a cheltuit şi altul a încasat de s-a rupt. Da, dar „altul acesta”, se spune că nu este chiar străin de unii manageri actuali din stabilimentul cu pricina.

Ei, acolo, bârfe, zvonuri şi ecouri.

JAP 21 - decembrie - 2012

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF