logoImpact EST nr. 880 - 31.07.2021

bocanialaSursele noastre credibile dau mai mult ca perfectă numirea în funcţia de Prefect al judeţului Galaţi a generalului de Brigadă, în rezervă, lector universitar şi avocat, doctor în drept, Tache Bocănială.

E timpul că această instituţie de echilibru şi de avizarea legalităţii tuturor hotărârilor de consiliu local din cele 65 sau 67 de Unităţi Teritorial Administrative să-şi recapete importanţa de PALAT ADMINISTRATIV.

E nevoie de ordine şi de rigoare, dar mai ales ca acest superb Palat şi această importantă instituţie a statului de drept să fie curăţată de mirosuri de tocăniţă, tutun, alcool, fufe, gagici cu titlu de verişoare, dar mai ales este timpul ca de aici să se propage în tot judeţul spiritul de ORDINE şi de RIGOARE, de ONOARE, de LEGE şi LEGALITATE.

Sigur că Instituţia Prefectului nu-i poate chema la raport pe aleşi, fie ei şi primarii celor mai mici UAT din judeţ, dar are alte pârghii cu braţe lungi pentru a-i dizloca pe cei care bagă mâna până la claviculă în banul public, la dispoziţia Guvernului fiind suficiente instituţii de control puternice care, sesizate fiind de un PREFECT DREPT, sunt obligate la rându-le să sesizeze Poliţia, Parchetul, DIICOT şi DNA. Aşadar prefectul este un politruc de paie dacă îi place să se complacă doar în a fi invitat la absolut toate protocoalele, să fie bine stimulat cu cadouri, sau să rămână legat mai mult decât ombilical de partidul care l-a propus.

Şi e bine că Guvernul Cioloş nu a uitat ce a cerut Strada după genocidul de la Colectiv. Este nevoie de onoare, ordine, rigoare, respect pentru lege şi legalitate, chiar şi pentru politruci.

Aşa că este necesară numirea ca Prefect peste întreaga Republicuţă Galaţi a generalului Tache Bocănială, de la care se aşteaptă să dea cu DTT şi cu sodă caustică, peste lene, inerţie, golănie, grupuri de interese şi peste funcţionarii care vin la serviciu doar pentru a-şi coordona afacerile în care sunt implicaţi (chipurile doar ca acţionari prin interpuşi) şi pentru trafic de influenţă. În coloana din pagina 4 puteţi citi o scurtă prezentare a posibilului viitor Prefect.

E vremea să spunem: „Pe cai şi pe mama lor!”

23 - ianuarie - 2016

One Response so far.

  1. Cunoscut spune:

    Respect domnule bocaneanu ,se impune ca instituția sa funcționeaze cu respectarea legii,rigoare ,disciplina din partea tuturor celor care lucrează acolo.f.f. Adevărat un personaj liberal conduce prefectura dupa bunul plac cu ocrotirea celor care îl magulesc si sau….

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Util pentru contribu

INFO - formulare facilitati fiscale

Viorica Sandu, deput

PSD respinge vaccinarea obligatorie a medicilor și a profesorilor! Statul ...

Diminuarea risipei a

Material de opinie de Camelia Malahov, Director Taxe Directe, Deloitte ...

Directorul Magearu s

Jupân Pucheanu se încăpăţânează să termine în ultimul său mandat ...