logoImpact EST nr. 893 - 04.12.2021

Se cunoaşte că în Republicuţa noastră, unităţile de cultură şi spaţiile cu destinaţie de agrement, aproape că le numeri pe degetele de la ambele mâini. Câteva muzee, câteva teatre, Faleza Dunării şi în rest nimic în afară de baruri şi cluburi înţesate de curve şi „peşti”, o adevărată „industrie”, mândria actuală a guvernanţilor naţionali sau locali.

Dar ceea ce vrem să spunem astăzi este că instituţiile STATULUI, cele de cultură, plătite din banul public, îşi fac programul după bunul plac, în interesul lor ca funcţionari sau salariaţi publici şi nu în interesul populimii. Aceştia, adică noi, mama noastră de zglobiii, în loc să stăm acasă pentru a fi intoxicaţi şi manipulaţi de minunatele noastre televiziuni subvenţionate tot de noi prin taxe sau publicitate – cost care mai apoi se regăseşte în produsul de piaţă – avem idei năstruşnice şi vrem să vizităm muzee.

Ei, şi aici începe nebunia, pentru că acestea au program cala Primărie, Prefectură sau oricare altă instituţie de STAT, adică de regulă de la ora 08.00 şi până la ora 16.00. Şi, uite aşa am transformat muzeografii şi cohortele de salariaţi în funcţionari precum la instituţiile care îi finanţează.

Adică, populimea, în cursul săptămânii, după orele de program în mod normal dă cu capul în porţile ferecate.

Auziţi şi cruciţi-vă,la GrădinaBotanică, după ora 17.00 este pustiu, acum când ziua este lumină până la ora 22.00, când sâmbăta şi duminica vrei şi tu cu nepoţeii, cu cei dragi, să vezi, să admiri, să-ţi petreci timpul cât mai plăcut şi util.

Măi domnilor dela CJ-ulRepublicuţei, aceştia din conducere, voi ce faceţi în timpul liber dormiţi? Că la serviciu… tot cam aşa!

JAP 14 - iunie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF