logoImpact EST nr. 899 - 21.01.2022

Schimbarea din funcţia de inspector şef a chestorului de poliţie Dănuţ Lefter era preconizată şi cunoscută de către redactorii Impact-est încă din ultima decadă a lunii decembrie a anului 2015. În câteva rânduri l-am contactat pe generalul pe picioare, însă acesta a evitat să închege un răspuns credibil. Ştirea este abandonată în arhiva redacţiei, iar Dănuţ Lefter, despre care noi ştiam din 28 decembrie că va fi numit şef al IJP Constanţa, urmează să fie mutat să o facă pe adjunctul la IJP Brăila, sau cu statut plin la Vaslui! Noi preferam să avem un om pe litoral, să-i devenim măcar sezonier neamuri. Dar se pare că el va alege Brăila, zonă pe care o stăpâneşte din punct de vedere informativ. La finele săptămânii el a confirmat doar că succesor îi va fi actualul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate din judeţele Galaţi, Brăila şi Vrancea, comisar şef Cornel Mototolea.

Numirea la şefia IGPR a lui Petre Tobă nu a dat câştig de cauză la venirea în fruntea IJP Galaţi a unor mai vechi aspiranţi ca Dumitru Daniel Mergeanu, Daniel Miron ori Marius Dobrea. În schimb, chestorul Dănuţ Lefter îşi poate folosi bine sursele din sistem, Siretul nefiind un rău care neapărat desparte cele două judeţe, Ioan Pasquale putându-i fi bun ghid.

R.I. 12 - februarie - 2016

One Response so far.

  1. Vecin bun spune:

    Domnul Danut Lefter, ca asa este civilizat sa ne adresam, ca vrem noi sau nu vrem este unul dintre cei mai longevivi inspectori sefi ai IPJ Galati, lucru chiar paradoxal pentru unii, dar cat se poate de real dealtfel. Asa ca era o vorba care se termina cu joc de glezne, nu mai stiu cum era inceputul.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Dan Dobrea şi-a cun

Frumoasa şi distinsa co-fondatoare a restaurantului THE LIVINGROOM din Galaţi, ...

A venit vremea ţapi

O spun cu părere de rău, dar a venit vremea ...

Un interviu CUTREMUR

Ioan Sabău Pop, Prof. Universitatea „Petru Maior” din Târgu Mureş, ...

Scrisoare deschisă

Confederaţiile patronale şi confederaţiile sindicale representative semnatare îşi exprimă îngrijorarea ...

Eficienţă şi efic

Municipiul Galați, în parteneriat cu Direcția Generală Anticorupție/Unitatea de implementare ...