logoImpact EST nr. 870 - 12.05.2021

Cu siguranţă că fostul procuror şef al DNA ST Galaţi, Gh. Ivan, datorează accederea în funcţii importante în cadrul Universităţii Dunărea de Jos, spaimei şi terorii pe care le diseminează printre profesori, dar şi fostului decan al Facultăţii de Drept, Oprea Răducan, de care îl leagă ombilical afacerea Aviasan. Aşadar, Ivan nu este doar preşedintele Comisiei de Etică Universitară din cadrul UDJ, ci şi preşedintele Comisiei Juridice din Senatul aceluiaş for universitar.

Din nefericire pentru Galaţi şi mediul universitar nu mai avem somităţi de detentă academică în UDJ. Pe acest gol de înaltă autoritate profesională şi morală Gh. Ivan a reuşit să se impună şi acolo unde chiar nu-i mai este locul. Comportamentul lui în Senat, în Comisia de Etică, în Corpul Profesoral este unul hitlericos menit să suplinească tot ce nu-l recomandă ca membru al Corpului Universitar Gălăţean.

În loc să fie îndepărtat din funcţia de conferenţiar al Facultăţii de Drept, dimpreună cu Mihaela Agheniţei, iată, ei sunt menţinuţi, atrăgând oprobiul public asupra întregului corp universitar, studenţesc şi instituţional.

Plângerea de hărţuire sexuală împotriva lui Ivan şi Raportul CSM, din care tot publicăm, şi care îl îngroapă pe Ivan moral şi profesional sunt elemente suficiente ca acesta să părăsească zona unor elite.

Dar nu numai că avem de a face cu complicităţi laşe din partea Rectoratului şi Senatului, date de spaimele diseminate de Ivan, iată, aflăm că, din contră, aceştia pregătesc scoaterea la concurs a unui post de profesor universitar fix  pe disciplinele lui Ivan, şi exact cu dedicaţie pentru acesta. Ruşine! Nu vom muri şi vom vedea.

Gelu CIORICI 28 - martie - 2014

One Response so far.

  1. Justitiara spune:

    De aceea a ajuns DNA Galati pe locul 2 pe tara la rezultate. Cititi Raportul privind activitatea DNA pe 2013 si o sa vedeti ca raportat la nr. de dosare solutionate, DNA Galati s-a situat pe locul 2. Tot asa, este singurul serviciu teritorial care a trimis in judecata 1 deputat (pe Boldea, dosarul AVIASAN), fratele lui Oprea Raducan, 1 prim procuror, 1 comisar sef la protectia consumatorului, directori s.a.md. Deci cu managementul prost al lui IVAN, unitatea a avut rezultate pozitive, pe care unii nu au vrut sa le vada. Daca va uitati in Raportul Inspectiei Judiciare nu se spune nimic de rezultate, de cate rechizitorii s-au emis, ce ,,personalitati” au fost trimise in judecata etc. Se marjeaza pe asa zisul dans care nu se stie daca a avut loc. A propos fosta grefiera sefa a fost data afara din DNA Galati la propunerea lui Ivan si atunci cum ramane cu tolerarea din partea lui Ivan. S-a prezentat numai un punct de vedere ca asa da bine la public. Ziaristii nu au mers mai departe cu investigatiile si sa afle realitatea: reclamatiile fostei grefiere sefe au fost clasate atat de Inspectia Judiciara, cat si de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie; s-a constatat ca sunt nereale acuzatiile de hartuire si de natura sa-l compromita.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...