logoImpact EST nr. 821 - 02.06.2020

Marele julist şef din CJAS, sfetnic de taină şi protejat al lui madam Olimpia Buzia, inşi care au făcut praf şi pulbere sistemul în cei opt ani, este acuzat acum de o parte dintre funcţionarii-femei că acesta le pipăia picioarele pe sub birouri, iar ele erau nevoite să stea la excitări şi să tacă mâlc.

Dar tot dintre ele erau cele care îi dădeau raportul în taină lui Caranghel, cel care şi-a angajat pe posturi importante nepoata, nora şi fiica.

Printre subiectele noastre este şi madam Docan, care merge la cursuri şi în sesiune la examenele de la Facultatea de Medicină numai în timpul programului, Buzia neobligând-o vreodată să-şi ia concedii legale, plătite sau nu.

Acum ea se laudă că îşi va da demisia din funcţie şi se va dedica exclusiv studiilor.

Noua preşedintă a CJAS, dr. Elena Vrabie, are de luptat cu aceste clanuri, din încrengătură făcând parte şi madam Tudose, de la evidenţă asiguraţi, adusă tot de marele Caranghel, de la Pisica. De furcă o să aibă şi cu madam Mocanu, femeia-bărbat care patronează peste doi şoferi şi un instalator, mai ales că este expertă în întoarcerea tablourilor de partea noii puteri, Călina Cazarovici fiind bălăcărită în plină stradă de aceasta odată cu plecarea din funcţie, acum opt ani. Deci, dna Vrabie, aveţi multe de înfruntat, dar e bine să – i radeţi şi să readuceţi sistemul în slujba contribuabililor.

Rămânem pe fază.

Gelu CIORICI 1 - februarie - 2013

Lasa un raspuns


Ecosal râneşte dup

Educaţia se mai poate doar cu ciomagul amenzilor În afară de ...

Din categoria „Ori

Şi ca să nu rămână mai fraieri decât cei care ...

Mingea cu mâner

Linguşitorii se detestă între ei. Se acuză reciproc de servilism. ...

Pâinea noastră, ce

De la Dragoş Frumosu, preşedintele Sindicatelor din Industria Alimentară, ascultare!   Situaţia ...

Anunţ imobiliar

Vând Casă comuna Rediu, sat Plevna, judeţul Galaţi, cu teren ...