logoImpact EST nr. 875 - 15.06.2021
Din motive judiciare, suspendam aparitia tiparita a Impact-est, incepand de saptamana viitoare (joi, 17 iunie). Cand va fi posibila reluarea acesteia, va vom anunta pe site-ul https://www.impact-est.ro (Redactor-sef Gelu CIORICI)

Marele julist şef din CJAS, sfetnic de taină şi protejat al lui madam Olimpia Buzia, inşi care au făcut praf şi pulbere sistemul în cei opt ani, este acuzat acum de o parte dintre funcţionarii-femei că acesta le pipăia picioarele pe sub birouri, iar ele erau nevoite să stea la excitări şi să tacă mâlc.

Dar tot dintre ele erau cele care îi dădeau raportul în taină lui Caranghel, cel care şi-a angajat pe posturi importante nepoata, nora şi fiica.

Printre subiectele noastre este şi madam Docan, care merge la cursuri şi în sesiune la examenele de la Facultatea de Medicină numai în timpul programului, Buzia neobligând-o vreodată să-şi ia concedii legale, plătite sau nu.

Acum ea se laudă că îşi va da demisia din funcţie şi se va dedica exclusiv studiilor.

Noua preşedintă a CJAS, dr. Elena Vrabie, are de luptat cu aceste clanuri, din încrengătură făcând parte şi madam Tudose, de la evidenţă asiguraţi, adusă tot de marele Caranghel, de la Pisica. De furcă o să aibă şi cu madam Mocanu, femeia-bărbat care patronează peste doi şoferi şi un instalator, mai ales că este expertă în întoarcerea tablourilor de partea noii puteri, Călina Cazarovici fiind bălăcărită în plină stradă de aceasta odată cu plecarea din funcţie, acum opt ani. Deci, dna Vrabie, aveţi multe de înfruntat, dar e bine să – i radeţi şi să readuceţi sistemul în slujba contribuabililor.

Rămânem pe fază.

Gelu CIORICI 1 - februarie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...