logoImpact EST nr. 875 - 15.06.2021
Din motive judiciare, suspendam aparitia tiparita a Impact-est, incepand de saptamana viitoare (joi, 17 iunie). Cand va fi posibila reluarea acesteia, va vom anunta pe site-ul https://www.impact-est.ro (Redactor-sef Gelu CIORICI)

Oameni buni, Cicerone Lupu a înfrânt cu ajutorul nostru şi a rămas bine mersi acolo unde este confortabil şi călduţ ca sinecură de partid, adică comisar şef regional peste Protecţia Consumatorilor. Acum noi tot insistăm că i-am făcut un bine şi că acuşi, acuşi vine sezonul pe litoral, detaşare, control, răspundere, soare, odihnă, distracţie, fetiţe, spuma… mării, trai neneacă.

Şi, uite aşa, ziarul nostru (numărul trecut) s-a vândut în draci, a ajuns să se dea din mână în mână ca un manifest, prin birouri circula de la unul la altul, iar barosanii mari când îl citeau, dădeau dispoziţie secretarelor să nu fie deranjaţi. Cică în ziua examenului la Academia Agricolă, ziarul nostru deja fusese xeroxat şi circula pe la toţi profesorii, cercetătorii, salariaţii etc.

A fost declarată câştigătoare a postului de Director al Staţiunii de Cercetare – Dezvoltare pentru Viticultură şi Vinificaţie Târgu Bujor, o ingineră cercetătoare, tânără şi inimoasă, în persoana Alinei Donici. În vârstă de 35 de ani, absolventă a Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, Alina Donici a obţinut un punctaj de 91,66. Ce ne-a lăsat perplecşi este faptul că Cicerone nu a înţeles nimic, la fel ca şi cei care îi asigură spatele şi-l împing la o vârstă venerabilă pe un posibil tobogan extrem de periculos, acesta depunând contestaţie.

Sâc! 13 - martie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...