logoImpact EST nr. 893 - 05.12.2021

Săptămâna aceasta, Republicuţa noastră va fi scena primilor descălecaţi în băile de mulţime „înnebunite” de entuziasm şi fericire la vederea unor candidaţi pentru Preşedinţie, în carne şi oase, mâncând rahat cu perje, promiţându-ne marea cu sarea, minţindu-ne mai abitir ca acum patru ani, şi acum opt ani, şi tot aşa. Prostimea va pune botul, iar la elucubraţiile candidaţilor uitând de celebrele versuri ce-i caracterizează cel mai corect: „ăia hoţi, ăştia hoţi, mama lor la toţi”!

Activile de partid şi alde gură cască vor fi mobilizate joi să-l întâmpine pe al doilea om în STAT, pe Călin „gură de aur”, pe celebrul reformator liberal, mascul feroce, reprezentant al multiplelor căsnicii ratate.

Din păcate, la aceste onorabile şi onorante manifestări nu va veni, nu va fi chemat Victor Dobre, nu o să-şi dea mâna, cel mai bun „prieten”, nelipsit şi nedespărţit de-a lungul timpului de Tăriceanu. Ce face politica, măi Victoraş, din oameni! Vezi?

În aceeaşi săptămână, a doua zi (vineri) vine la Galaţi, după unele surse şi Victor Ponta. Aici, cea mai mare curiozitate pe care o are tot gălăţeanul este dacă pe lângă Saghian şi ai lui, Durbacă, Chebac şi alţii, Ponta se va afişa şi cu Nica. Noi deschidem… pariurile care se vor pune.

RDH 10 - octombrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF