logoImpact EST nr. 870 - 08.05.2021

Avem o recidivă, adică după ce am scris acum două săptămâni, ca şi cum nu ar fi citit sau mai bine spus, nici în cur nu-i doare, greii politichiei gălăţene iar au comis-o, ducându-se la cârciumă ca să facă politică.

Ăştia au terminat-o cu locul de muncă de la Parlament, de la Primărie, de prin birouri şi, într-un sictir total la adresa populimii de tot felul se întrunesc unde le este lor mai drag, unde sunt în largul lor, unde le miroase bine, adică în cârciumă.

Mai multe surse ne-au informat că săptămâna trecută, alde Nica, Saghian&Co., plus Marius Stan s-au întâlnit în stabilimentul şi în găzduirea lui Dan Dobrea, de la Faleză. După cum vedeţi, cafeneaua adusă tocmai de la Milano, şucară nevoie mare, a devenit centrul facerilor şi desfacerilor politice şi nu numai, puse la cale de trecuţii, prezenţii şi veşnicii noştri aleşi.

Acum, noi avem a pune mai multe întrebări:

Ce caută, ce tot pun la cale, aciaşi politruci, în aceeaşi formulă, la cârciumă?

Dacă s-a mai auzit într-o ţară civilizată din Uniunea Europeană sau din SUA, ca un ministru, sau senator, sau primar să intre într-o speluncă, alături de curve, peşti, cocalari şi alţi gălăţeni de aiurea? (Poate în Cecenia.)

Ce căutau în acelaşi stabiliment, la aceeaşi oră, respirând acelaşi fum de ţigară, mai mulţi băieţi cu „ochii albaştri”, care supravegheau „discret” tot ce mişca în jur?

De ce la astfel de întâlniri repetabile nu au participat alde V. Dobre sau Paul Ichim, ei nu mai contează?!? De Durbacă nu întrebăm, că el nu mai există de mult.

Să înţelegem că USL-ul de Galaţi înseamnă acum ps-se-de plus Stan? Plus grădiniţa lui D. Dobrea?

Oare cine ne luminează pe noi, pe cititori, populimea Republicuţei, cu ce? Şi cum? Şi de ce?

Observator 28 - septembrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...

Doi bugetari au pus

Prin târgul nostru se zvoneşte că o vânzare de imobil, ...