logoImpact EST nr. 704 - 17.11.2017

De curând a avut loc tragerea la sorţi pentru desemnarea membrilor celor patru complete de cinci judecători pentru anul 2017. Extragerea a vizat doar desemnarea membrilor titulari şi supleanţi ai celor două complete de cinci, în materia civil şi membrilor titulari şi supleanţi ai celor două complete de cinci, în materia civil.

Menţionăm că extragerea nu i-a vizat şi pe preşedinţii celor patru complete de cinci judecători, operaţiune amânată după definitivarea noii componenţe a CSM.

Completul C1 – civil este alcătuit din Rodica Susanu, Mihaela Tabarca, Mirela Poliţeanu şi Cristian-Daniel Oană. Lista supleanţilor este alcătuită din 10 judecători, printre care o găsim şi pe Rodica Dorin provenită de la Curtea de Apel Galaţi.

Completul C2 – civil este format din Carmen Negrilă, Lavinia Dascălu, Valentina Vrabie (provenită de la Curtea de Apel Galaţi) şi Luiza – Maria Păun. Supleanţii sunt tot în număr de 10 judecători.

Completul P 1 – penal este alcătuit din titularii Ştefan Pistol, Ioana Bogdan, Leontina Şerban şi Geanina-Cristina Arghir, iar supleanţii sunt în număr de patru.

Completul P 2 – penal îi are ca titulari pe Marius – Dan Foitos, Săndel – Lucian Macavei, Cristina Rotaru Radu şi pe Luciana Mera, iar numărul supleanţilor este alcătuit tot din patru judecători.

Vom reveni după ce ÎCCJ va da publicităţii lista preşedinţilor celor patru complete de cinci, dar mai înainte, cu lista noilor membri ai CSM, după ce Consiliul Superior al Magistraturii o va da publicităţii ca fiind oficială, întrucât adunările generale de alegere a acestora au fost definitivate la toate instanţele şi la toate parchetele din România.

 

(Lector) 18 - noiembrie - 2016

Lasa un raspuns


“Demagogia, disimu

Regele Mihai I AL ROMÂNIEI este pregătit de inevitabila PE-TRECERE, ...

Galaţiul a câştig

Cristian Dima este un lider de partid, încă nevirusat politic. ...

Dima a obţinut mode

Chiar neparlamentar fiind, liderul ALDE, Cristian Dima, reuşeşte să-şi impună ...

Noi scumpiri la gaze

Anul Nou ne aduce nouă noi scumpiri, să ne învăţăm ...