logoImpact EST nr. 860 - 05.03.2021
  • Sesiune de admitere la Universitatea „Dunarea de Jos” din Galati, sesiunea din septembrie. La licență, învățământ cu frecvență, Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați scoate la concurs 394 de locuri la buget și peste 1.100 de locuri la taxă. La învățămantul cu frecvență redusă se scot 40 de locuri la Drept si 75 de locuri la Româna-Engleză. La masterat, proporția e tot de tipul un cal-un pui: avem 780 de locuri la buget si peste 1400 de locuri la taxă. O mai fi Universitatea de stat de stat, sau s-a privatizat?
  • Fraților, TVG este un post terorist? Așa pare, cel puțin în scârbos de multele momente în care stă pe ecrane personajul zis Mihai, alintat Pechinez Manoliu. E un ins de care ți-ar fi frică să te întâlnești într-un gang neiluminat, dar la TVG Pâslaru, acest interminabil al palavragelii fără subiect și al satisfacerii necesităților pe funcția publică te face să schimbi repede postul. Mda, ăsta este șeful Poliției Locale, adică miliția personală de slugăreală a alui Marius Stan. Am spus slugăreală? E slugăreală teroristă, dacă punem la socoteală altedouă arătări care îşi fac deja campanie electorală: imposibilul Onuț Atanasiu și irefutabilul moderator și salvator al neamului, psihologul abisal Ion Ștefan.
  • Nu e preadeparte de funcția de teroare publică nici Primarul Marius Stan.Tot la TVG Pâslaru se bagă bani en gros pentru tot felul de chestii de propagandă de genul Raportul Primarului Marius Stan, la 3 ani de mandat. Raport e bine zis, adică Primarul raportează către camera video, în stilul monolog, ce crede el că afăcut de a fericit populimea orașului. Este fericirea de a da lovitură după lovitură la conturile alea bugetare, pe care Curtea de Conturi nu prea le controlează.
  • Galații, orașul imbecililor de administrație? Daaaa! Este sufficient să te uiți la cum s-a rezolvat pista de biciclete pe str. Frunzei- Ghe. Asachi și te convingi că imbecilii au o rată de înmulțirecolosală în mandatul lui Marius Stan. Pista este de fapt sectorul delimitat cu vopsea pe trotuar, care se tot îngustează , se tot subţiază la cam 50 de cm și, harști!, ai de ales între următoarele variante: 1. Să-ți spargi capul în indicatorul tip Vlaicu, adică plantat la nivelul feței pietonului, ca să nu scape nespartă, și 2. Să-ți intre în pulpăcolțul tăios al cutiei electrice, montată exact în dreptul trecerii de pietoni. Dacă scapi, te proptești la 30 de metri mai încolo exact în stâlpul montat chiar pe mijlocul jenantei „piste”. Urmează o serie de stâlpi plantați pe mijlocul trotuarului nesimțit de îngust, deși stâlpii se puteau monta în interiorul curților, după cum și sunt vreo trei. Demonstația este făcută, imbecilii insistă să existe.
  • Rămânem cuplați pe imbecilismele de serviciu ale oamenilor lui Stan. Nuu, nu ne referim la acea echipă de intervenție rapidă, care să acopere gropile sau să ridice capacele de canal, la semnalul telefonic al contribuabilului. Așa ceva este prea mult pentru gradul de imbecilism și nesimțire de la Galați, dar măcar o tăiere cu flexul se putea. Este vorba de grilajul metallic de la stația de tramvai din zona Asachi/ PrelungireaBrăilei (imbecilă denumire!) care putea fi tăiat cam de cinci luni, de când o mașină l-a făcut țepușe pentru călătorii cu tramvaiul. Poate se reparăpână la Campania electorală, nu-I așa domn Primar?
Cronicariul de serViciu 25 - septembrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Acţiunile Galfinban

Din lecturarea site-ului BVB am aflat că la o societate ...

Campania electorală

Ioana Băsescu a primit 5 ani de închisoare cu executare ...

Îndoielile nu pot f

Un muzician, un actor, un preot, un medic. Voci contra ...