logoImpact EST nr. 851 - 04.12.2020
logo

logo

Culmea, Eugen Durbacă a avut curajul să solicite parchetelor unor instanţe să-i răspundă dacă pe numele lui şi pe rolul lor există vreo cauză penală în care el să aibă calitatea defectă (!) de învinuit sau de inculpat. În lunile iulie şi septembrie ale acestui an i-au dat lui Durbi răspunsuri în sensul arătat următoarele instituţii:

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie-Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism şi DNA-ST Galaţi.

Deci nici vorbă de implicare a lui E. Durbacă în Dosarul Aviasan, iar aici, în acest caz, în această megaafacere am tot scris şi probat la greu numai cu documente. De altfel, Durbacă, preşedinte al CJG fiind, nici nu avea pârghiile necesare prin care să faciliteze o tranzacţie între Ministerul Transporturilor şi o firmă privată. Chestiune vizibilă şi din documentele pe care le posedă toţi jurnaliştii care au scris despre afacere, dar cărora le place să se gudure pe lângă patronii media la care prăşesc, chiar mai umil decât ar putea înghiţi aceştia.

Restul ţine de jocuri de gleznă care sunt menite să susţină lipsa substanţei din actuala campanie electorală.

 

(G.C.) 7 - decembrie - 2012

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Diagnostic pentru s

Medici care se întâlnesc zi de zi în saloane şi ...

Platformă online de

Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) anunţă că din martie ...

Vrăjitorii de iarn

Sau de pandemie, şi, mai ales de alegeri hibernale. Şi-acum, ...