logoImpact EST nr. 871 - 18.05.2021

Primarul nostru „care este” şi-a tras şi a ocupat o nouă funcţie în Primăria lor, pentru încă o persoană, care a lăsat opinia publică cu gura căscată. Astfel, Ema Turcu (gurista) a devenit peste noapte, aşa, tam-nisam, şefa de cabinet a fotbalistului – primar STAN.

Acum, cine nu o cunoaşte pe Ema, o să vă spunem că pe vremea prefectului  Capră ocupa cam aceeaşi funcţie (şef cabinet), iar noi ne aducem aminte cu neplăcere, printre altele, cum făcea ea ordine în a filtra informaţiile şi a le prezenta doar unora dintre confraţii noştri, sau cum hotăra ea cine participă şi cine nu la conferinţele de presă şi altele.

Ce nu înţelegem în ruptul capului este cum „angelica” făptură, această Mădălina Ghenea a presei gălăţene, a fost numită în nobilă funcţie la curtea regelui Stan.

Ştim, şi ca noi mulţi alţii, că înainte de alegerile locale, ziarizda cu pricina, o dăduse pe fotbal, adică interviuri, prezenţe la meciurile Oţelului, transmisii de tot felul, fătuca noastră dându-şi cu părerea despre fenomenul fotbal şi pe probleme tehnice, de parcă o născuse mă-sa pe terenul de fotbal. Numai că noi ştim că duduia nu a dat cu piciorul în minge niciodată, ca să nu mai spunem că e greu să înţeleagă ce este acela un ofsaid. Da, dar dădea cu gura „înainte” despre Oţelul şi Stan mai ales, simţind cursul evenimentelor, amuşinând mirosul de ouă răscoapte ieşite învingătoare datorită politicului.

Surpriza, venită, însă, după alegeri pentru mademoiselle Ema, a fost că steaua şi luceafărul dezmierdărilor ei guralive, nu a mai băgat-o în seamă, iar  partea asta, cu presa, cu imaginea, a fost încredinţată de aiurea lui Mihai Costache, fotograf şi trompetist la Înalta Curte.

Din acel moment, superba noastră doamnă, a înţeles că a fost „tradusă” şi că a prăşit de aiurea pe ogorul sportului cu chişca. Înnebunită de furie, frustrată şi cu ură cât cuprinde a întors armele şi a început să arunce cu lături transformând Primăria şi primarul într-o latrină.

Astfel, la radio, pe net, în orice ocazie nu prididea cu înjurăturile, umplându-l de căcat pe prim-fotbalistul oraşului. Şi, uite aşa, dând cu gura, spurcându-l pe edil, acesta a fost nevoit să-şi aducă aminte de existenţa trandafirului de femeie. Şi cum putea să o oprească? Păi, ca în orice situaţie similară îţi cumperi, îl răsplăteşti, îl promovezi pe cel care te latră şi muşcă.

Da, dar pe noi nu ne interesează această poveste, e treaba lor, e cocina şi troaca lor, noi am vrut să vă arătăm că ştim, iar la fel ca noi tărăşenia a făcut şi face deliciul „onor publicului gălăţean”.

C. Arbitru 29 - noiembrie - 2013

One Response so far.

  1. Nu Vlaicu e problemai spune:

    Mare prost este Primarul.Si las.Cedeaza rapid la toate vrajelile.La fel a facut si cu plata caldurii pentru cei care nu su platit niciodata.Prost o fi cel care va mai plati.Oricum am audit ca Primaria este condus a de Radu .

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...