logoImpact EST nr. 893 - 04.12.2021

Urmare a publicării în ziarul nostru a unor articole ce vizau privatizările frauduloase în cunoscuta cuponiadă, am constatat sensibilizarea multor cititori afectați de privatizările din județul Galați.

Zeci de mii de acționari cuponari gălățeni au realizat că la Galați, poate mai mult ca oriunde în alte zone ale țării, au căzut victime ale unor grupări infracţionale bine structurate, în speță Grupul Chelu și Grupul Herăscu.

Suntem în posesia unor informații ce arată că în județul Galați au avut loc un gen de privatizării cum nicăieri în țară nu a mai avut loc. Ce instituții sunt implicate și în ce constă genul aparte de fraudă unic în țară, vă vom prezenta în edițiile următoare.

Surpriză ! Urmare a publicării interviului publicat de noi cu purtătorul de cuvînt al .ASOCIAȚIEI PERSOANELOR FIZICE SI JURIDICE PREJUDICIATE DE GRUPUL CHELU, un grup de acționari la societățile în care s-au implicat frații Herăscu au luat și ei inițiativa în vederea constituirii unei asociații care să le reprezinte interesele în fața instituțiilor abilitate. Inițiativa pleacă de la mai mulți acționari ai SC Galmopan, Libris și Hortigal.

Am fost contactați de una din persoanele ce au demarat acțiunea de constituire a asociației la care am făcut referire și ni s-a spus că în prima ședință a grupului de inițiativă s-a stabilit denumirea asociației, s-a făcut rezervarea denumirii asociației, demarîndu-se procedurile de redactare act constitutiv, statut și înregistrare la judecătorie.

Denumirea asociației ce urmează a se inregistra oficial la Judecătoria Galați va fi ,,ASOCIAȚIA PERSOANELOR FIZICE SI JURIDICE PREJUDICIATE DE GRUPUL HERĂSCU,, În ediția următoare vom prezenta interviul cu una din persoanele ce fac parte din comitetul de inițiativă. Am aflat lucruri noi de care nu am avut cunoștință și care desigur va interesa un număr foarte mare de gălățeni cuponari.

30 - octombrie - 2015

One Response so far.

  1. julien spune:

    intrebarea este ce se poate face cu acele cupoane deoarece nici pentru igiena anala nu sunt bune?????

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF