logoImpact EST nr. 784 - 18.08.2019

http://impact-est.ro/wp-content/uploads/banner.jpg

Se bârfeşte prin târg şi unii se jură că aşa este, că au auzit ei, „că este sigur”, că mai zilele trecute era scandal mare la sediul pe-se-de din Domnească 60, adică peste drum de Prefectură.

Unii oameni cu oarece funcţii, ce aşteptau să fie primiţi de mai marii împărăţiei, ne-au povestit că, fiind în aşteptare pe holuri, au fost grabnic poftiţi de secretare şi alţi tovarăşi să intre în unele birouri unde s-au închis uşile, ca să nu audă tărăboiul. Degeaba, se ţipa, zbiera, răcnea, se bătea cu pumnul în masă de se auzea până în stradă, de săracii trecători îşi stucheau în sân, mărind ritmul paşilor.

Cică în cabinetul şefului cel mare, unde se întâmpla panarama cu pricina, se aflau Nica, Saghian, Dobre şi cu Stan Marius. La o asemenea configuraţie a persoanelor este clar ce se putea discuta, ce subiecte „fierbinţi” pe teme de actualitate, pe care noi tot vi le-am mai adus la cunoştinţă, număr de număr al ziarului pe care îl citiţi.

Dar ştiţi cine ţipa cel mai tare, acoperindu-i pe ceilalţi? Nimeni altul decât Primarul, folosind în afară de ton şi un limbaj mai libertin, neortodox şi jemanfishist. Păi, în faţa lui Nica!?! Hai că nu ne vine să credem, dar mai ştii? La urma urmei liberalii sunt cei mai tari, ei sunt la putere cu adevărat în Republicuţa noastră.

Aşa că, tovarăşi pesedişti, „ciocul mic” şi capul la putinică, ce mare brânză dacă voi i-aţi făcut mari!?

Parcă ne încearcă un sentiment de satisfacţie la ce păţiţi acum, ca răsplată la toate prostiile comise şi neasumate de nici unul. 

(OB) 22 - februarie - 2013

Lasa un raspuns


Impact-est ediţia 7

Ne vedem - citim joi, 29 august 2019

Statul şi băncile

Ion Banu (foto) este economist de profesie şi administrator special ...

Mergeanu s-a pension

Vajnicul comisar-şef de poliţie, Dumitru-Daniel Mergeanu, care şi-a şters cu ...