logoImpact EST nr. 855 - 23.01.2021

Centrul-Delfinul-20150810231430Prin târg circulă, se răspândesc, aşa, ca o boare, ca o adiere nişte zvonuri cu privire la o speţă destul de fierbinte, ce priveşte Primăria, dar şi o persoană care a lucrat sau lucrează (fost sau actual director?) în acelaşi stabiliment. Pe la colţuri, birouri, parcuri, cafenele etc, se spune că ăştia de la Complexul balneo-fizio-terapeutic „Delfinul” ar avea un „divergent” de vreo trei-patru milioane de lei cu Primăria noastră. Cică tot melanjul acesta rău mirositor pe care noi nu l-am priceput niciodată dintre Primărie şi acest stabiliment, dintre Privat şi stat, dintre managerii care îi reprezintă, nu ar fi decât un mare şmen, de gulere albe, de inginerii şi tehnologii în a traduce legea. Dacă e aşa sau nu, draku ştie, dar noi cerem autorităţilor să verifice şi să se pronunţe că doar de aceea fiinţează. Noi, ca plătitori de taxe şi impozite, ca găozari, cică a patra forţă în STAT, îndrăznim şi punem aşa de aiurea nişte întrebări. Adică, cum s-a concesionat terenul pe care s-a aşezat investiţia, cum s-au obţinut fondurile europene, cum funcţionează în prezent afacerea, cine şi ce câştigă, în buzunarul cui intră profitul baban, e sau nu o afacere privată sută la sută, care e valoarea contractului cu Casa de Sănătate, bazinul din exterior cu ce bani s-a finalizat, de ce salariaţii muncesc pe salariul minim câte 10-15 ore pe zi şi sunt schimbaţi precum şosetele şi mai ales de ce Primăria scuteşte cu milioane şi milioane de lei dările pe taxe şi impozite pentru Delfinul??? Şi tot aşa.

Acum noi nu am atacat nici afacerea şi nici conducerea, nu am jignit şi nici nu am acuzat, ci doar am redat bârfele din târg şi solicităm răspunsuri corecte şi la obiect din partea celor implicaţi sau a „organelor”, obligându-ne în a le publica.

JAP 30 - iulie - 2016

2 Responses so far.

  1. Cetateanul care nu are unde sa faca tratament in Galati spune:

    Buna ziua,

    Stimate domn/ doamna care ati scris acesti articol, nu va este putin rusine. Dupa ce ca nu avem unde sa ne tratam in acest oras, dupa ce ca avem si noi un loc curat, unde suntem tratati cu respect aruncati cu noroi in el. Fiul meu si alte cateva sute de tineri au primit tratament medical gratuit din partea centrului. Am vazut strangeri de fonduri organizate de dansii si o multime de alte acte caritabile. De acestea de ce nu vorbiti?

    Un jurnalist care se respecta si care are o coloana vertebrala nu posteaza barfe si zvonuri. Acesta ancheteaza si publica fapte , precise. Asta doar daca nu sunteti unul din acei jurnalisti care traieste din cei cativa lei aruncati de cineva sa scrieti asemenea aberatii.

  2. GALATEAN spune:

    Am vazut-o dand indicatii personalului pe dna Niculae Constanta, sotia sefului achizitii a politiei Niculae Gheorghe si sora sefei din primarie Palade Viorica. De ei sa fie vorba ?

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Casa Agronomului a f

Aflată în administrarea Direcţiei Pentru Agricultură Judeţeană Galaţi, Casa Agronomului, ...

Buget de 4,7 milioan

Dă, Doamne, cu Aghiasmă Mare să auzim cum sfârâie cu ...

Final de an dezastru

Finalul anului 2020 a fost nefericit pentru fostul deputat Mihai ...