logoImpact EST nr. 880 - 23.07.2021

Kovesi, dimpreună cu adjuncţii săi i-a anchetat pe pigmeii Hâlcov, Vasile şi pe grefiera şefă Dumitriu!

Timpul material nu ne-a permis să intrăm prea adânc în detaliile culiselor cu iz de hărţuire sexuală şi acuzaţia de tentativă de viol, mizerii care au zgâlţâit din temelii DNA-ST Galaţi, Gh. Ivan, fostul procuror şef al stabilimentului, dându-şi pe faţă întreaga laşitate de care este capabil. Dar avem documente şi mărturii, declaraţii şi petiţii care îl vor lăsa fără serviciu pe Gh. Ivan, cel ce încearcă să se ascundă sub fusta Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României, când, de fapt, faptele reprobabile la care s-a dedat îl recomandă cu brio să o urmeze afară din sistem pe colegă-sa de apucături sexuale, Mihaela Aghiniţei.

Artileria grea pentru trei muşte

Laura – Codruţa Kovesi, procuror şef al DNA – Structura Centrală, dimpreună cu adjuncţii ei, Marius Iacob (Elodia) şi Călin Nistor au pus tunul pe nişte biete vrăbii din structura DNA-ST Galaţi, în speranţa că acestea se vor răzgândi şi îşi vor retrage gravele acuzaţii pe care le aduc ex-procurorului şef Gh. Ivan, acuzaţii care aruncă şi mai în derizoriu această importantă instituţie a statului de drept incipient, faţă de halul în care fostul ei şef a maculat-o.

Adjuncţii au primit indicaţia să-i ameninţe pe ofiţerii judiciarişti din cadrul DNA-ST Galaţi, Dorinel Vasile şi Mihai Hâlcov, şi pe fosta grefieră şefă Gabriela Dumitriu cu desfacerea contractelor de muncă, cel mai activ dovedindu-se Călin Nistor, fost procuror şef al DNA-ST Dolj, şi bun amic cu Ivan. Presiunea a fost exercitată de cei trei corifei ai Structurii Centrale a DNA din cauză că Ivan şi-a condiţionat plecarea din sistem şi pierderea pensiei speciale, de desfacerea contractului de muncă a celor trei pe care îi bănuieşte că au dat şi informaţii din interior nouă, celor de la Impact-est.

Din Raportul Inspecţiei Judiciare pentru Procurori a CSM, care va fi adoptat astăzi, 11 decembrie 2013, când Impactul intră la tipar, reiese că Gh. Ivan va fi revocat din funcţia de procuror şef, dar pentru a evita, formal, această ruşine, a fost condiţionat să-şi prezinte demisia. Şi fiindcă grefiera şefă, cea care s-a plâns Structurii Centrale a DNA, încă din luna octombrie de comportamentul de mare crai al şefului Ivan, procurorul şef adjunct Cameluş Păduraru şi Alexandru Marina au primit DISPOZIŢIE să îi caute bube în cap pentru a o da afară.

Unul dintre procurori a făcut recurs la propria onoare şi şi-a predat mandatul din DNA-ST, motivând că el nu cercetează disciplinar, pentru a-i desface contractul de muncă, o femeie care are doi minori în întreţinere.

Printre alte acuzaţii, ofiţerii judiciarişti Vasile şi Hâlcov sunt acuzaţi de către Ivan şi de subminarea autorităţii procurorului, prin rechizitoriile întocmite!

Vor urma dezvăluiri senzaţionale în ediţiile viitoare.

Gelu CIORICI 14 - decembrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Idei şi muncă de

Ca majoritatea gălăţenilor, şi familia IOANOVICI - ALEXANDRU (Sandu) şi ...

Ce este mai vechi ş

Răspuns corect: conductele de tip sită. Aşa arătau luni, 19 ...

Un nea Caisă prăş

Lunea se întâmplă toate nenorocirile. De aia se şi spune ...