logoImpact EST nr. 893 - 05.12.2021

În sfârşit, îmbătrâniţii în rele, şpăgarii şi pizdarii închipuiţi, salarizaţi ca judecători decisivi prin hrubele Palatului de Justiţie Galaţi, vor fi atinşi, măcar cu nuiaua ruşinii, peste testicule, în piaţa publică, de către puţinii procurori pe care îi are DNA-ST Galaţi, căci fundamental de necesara instituţie, după refugiul lui Ghiţă Ivan, a rămas şi mai împuţinată în voinţă şi putirinţă. Vizaţi sunt nişte labe triste de judecători, profesori pe la capră de pod, şi nişte mândre fundamentaliste şi neştiutoare de carte. Adică nişte lichele perfecte pentru a vicia grav şi iremediabil legea, legalitatea şi, prin ele, mediul social, profesional, economic şi politic. Adică nişte personaje care sunt de mult timp butoanele unor jeguri auto-intitulate afacerişti, gazetarişti, doar pentru a nu fi încadrate şi condamnate ca … NIMICI.

Putem să dăm iniţialele numelor vizate, ca să nu riscăm iarăşi muncă la Canalul Dunăre-Marea Neagră, dacă vreţi. O facem în ediţia viitoare, mai ales prin contribuţia Dumneavoastră, cititorii noştri mai informaţi decât noi!

G.C.Ş. 23 - ianuarie - 2015

One Response so far.

  1. basil spune:

    Nu pomeniti nimic despre plecarea din mizeria umana aflata in palatul de justitie a marelui costache ? Raposatul a ramas in istoria Justitiei mondiale,Este incredibil !!! un judecator merge cu masina militiei la inculpat ,primeste valiza cu bani dupa care tranteste o ACHITARE de rasunet.Oare care dintre finele ramase in sistem este in posesia arhivei pastrata de fost ? ? ?

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF