logoImpact EST nr. 880 - 28.07.2021

Într-un clasament al universităţilor din ţările în curs de dezvoltare, realizat în 2015 după standarde europene, universităţile din Rusia domină clasamentul. Din România, doar două dintre aceste instituţii de învăţământ intră în TOP 50. Universitatea Bucureşti se clasează pe locul 36, iar Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj Napoca prinde locul 41. Dar de prins un loc onorabil putem vorbi de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, care s-a situat pe locul 51. În primele 100 se mai clasează Universitatea de Vest din Timişoara (locul 58) şi Universitatea „Gheorghe Asachi” (locul 62). Din România au mai pătruns în clasament doar Politehnica Bucureşti, locul 103, şi Universitatea din Craiova, locul 139.

Aşadar, UGAL, devenită una de rangul doi, dar plină de universitari de gaşcă şi vioi doar în proiecte personale, nici nu a intrat în comisia de evaluare pentru că „n-a avut” bani să plătească taxa de 9000 de euro să-şi adauge ceva la notorietate şi prestigiu.

Cam toţi bicheştii care nu sunt umbre palide de rectori au prferat să „investească” asemenea sume în tunsul gazonului. Care chiar arată excelent, doar pe unde-şi plimbă ei ochiul şi timpanul, nicidecum şi-n Campus, uitând că studenţii sunt motivul îmbelşugatei lor existenţe terestre.

GECO 31 - martie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Iluminat public cu s

Primăria municipiului Galați informează că aparate de iluminat stradal echipate ...

Devieri de trafic î

Primăria municipiului Galaţi informează că, în perioada 23 iulie -28 ...

Nouă etapă de dezi

Primăria municipiului Galaţi informează că în perioada 26-29 iulie 2021 ...

Controale la furnizo

comunicat presa

Idei şi muncă de

Ca majoritatea gălăţenilor, şi familia IOANOVICI - ALEXANDRU (Sandu) şi ...