logoImpact EST nr. 870 - 08.05.2021

După prima etapă a competiţiei pentru admiterea la INM pentru magistratură, adică proba dosarelor, au rămas înscrişi 3.267 de candidaţi. În urma primului examen tip grilă doar 425 de aspiranţi care s-au dorit judecători sau procurori au obţinut minim 70 de puncte. Toţi cei înscrişi la examene pentru a deveni, pentru început, auditori în Justiţie au în spate, obligatoriu, cel puţin cinci ani vechime în domeniul juridic.

Pentru Tribunalul Galaţi şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi au ajuns să dea prima probă scrisă 75 de persoane, în majoritate covârşitoare de sex feminin. Dezastrul şcolilor gălăţene cu profil juridic, la care predau profi taraţi profesional, gen Ghiţă Ivan şi Mihaela Aghiniţei, foşti procurori DNA-ST Galaţi degeaba, a fost unul pe măsura profilor şi absolvenţilor din care nu se face selecţie. Deci pentru proba din 13 septembrie 2015 s-au calificat doar ŞASE aspiranţi, pe care îi felicităm.

Ei sunt: Gelu-Daniel Bardaş (Tribunalul Galaţi, 73 puncte), Tiberiu Bodor-Ionescu (Parchetul Tribunalului Galaţi – 76 puncte), Matei Cîrstoiu (P.T. GL – 75 puncte), Eduard-Gabriel Levai (T. GL – 76 puncte) şi Andreea Toma (T. GL – 73 de puncte).

Precizăm că CSM a scos la concurs pentru admiterea în magistratură 70 de locuri de judecător şi 70 de posturi de procuror. Dacă doriţi să publicăm, fie doar şi pe ediţia on line a impact-est a listei celor 75 de candidaţi pentru Galaţi, scrieţi-ne pe email şi postaţi comentarii ca atare la acest text.

Vezi şi ştirea „Cinci din 29 pentru magistratură”.

G. CIORICI 11 - septembrie - 2015

One Response so far.

  1. djuvara spune:

    Doar doi au fost admisi in final!

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...