logoImpact EST nr. 889 - 17.10.2021

Suntem nevoiţi să revenim din când în când la unii guşteri, clienţi mai vechi, ai gazetei noastre, pentru că recidivează sau din contră devin mai „ai drakului”, demonstrându-ne nouă şi opiniei publice că nici la bască nu-i doare. Şmekeri, aroganţi, demagogi, le pute tot ceea ce nu face parte din universul lor viciat cu parfum de căcat, jeguri înhămate la ricşa domnului Primar. Vă mai aduceţi aminte de docherul nostru din port, pe nume Picu Roman? „Omul nostru” e mai al drakului decât înainte, adică o duce aşa de bine, că nici în visele sale cele mai deocheate nu spera aşa. Salariul baban de director la Primărie, răspunzător de Cantina Săracilor, are? Are! Maşină de serviciu pentru a-şi plimba curul, are? Are! Salariaţi în subordine cu duiumul, care mai prestează şi în particular, are? Are! Mai are, oameni buni, o slujbă legată de sute şi sute de tone de alimente, unde numai dacă pe degete te lingi, poţi să faci diabet. Toată ziua în costume Armani, parfumat cu Boss, tuns şi sprâncene tuşate, scos ca din cutie, aşa arată docherul, politicianul şi liberschimbistul Picu.

Are sau nu treabă, zilnic, el se află în cafenea, unde se bate de muscă, mai pune de o bârfă sau se mai întâlneşte din întâmplare cu mademoiselles ce au decolteuri până la buric. Galant, cu o mangă de plictis, zace la cafeneaua din Centru a Primarului sau la Café Milano a uneperiştilor de frunte. Călare pe silozul alimentelor pentru săraci, se spune prin târg că nici salariul nu-l mai interesează, donându-l în întregime partidului lui Stan.

Bârfele pe ultra scurte şi medii mai spun că acuma şi-a mutat sediul Cantinei, de pe Dogăriei, tocmai pe Radu Negru (chiar din întâmplare!?!) pe lângă vila în care locuieşte Picu. Gurile rele spun că între timp s-a săpat un TUNEL între stabilimente, la adăpostul nopţii, aşa, pentru scurtarea circuitului şi ca model pentru cel pe sub Dunăre al şefului Stan. Mai ştii?!?

JAP 10 - aprilie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg