logoImpact EST nr. 839 - 23.09.2020
http://impact-est.ro/wp-content/uploads/banner-1200x165.gif

Gata, vineri seară  am aflat pe surse că la fostul Lac al Partidului, la stabilimentul de agrement, s-a bătut palma, „au pupat piaţa independenţei” şi s-a năşit intrarea în UNPR a Primarului STAN.

Dacă e bine sau rău, draku’ ştie, cert este că la peneleul fără Crin, prietenul şi protectorul Primarului, acesta din urmă nu mai putea rămâne. Fără nici o protecţie de „sus”, fără vicepreşedinte (ca post), cu Victoraş Dobre în coastă – duşmanul lui de moarte – Marius a realizat că a rămas, practic, în afara Partidului Liberal şi a noii construcţii politice de dreapta.

În atare condiţii, după ce a bătut la uşa pesedeului, care i-a fost trântită în nas, cât şi a altor partide, singurul loc cu perspectivă la soare a apărut la orizont cu ajutorul prieten Marius, Dobrea şi Chebac. Povestea aia lălăită de Marius pentru creduli (numeroşi), că vezi doamne el e prieten deosebit şi special cu generalul Oprea, e de aiurea. De unde până unde, de când, Oprea prieten cu Stan? Poveşti de adormit copchiii.

Cert este însă un singur lucru, Chebac e adevăratul câştigător şi artizan al întâmplării, iar omul acesta care numai prost nu este,  mai are multe de spus în politichia gălăţeană. Aceasta se întâmplă, cu multă înverşunare, după ce a fost victima puciului pus la cale de mai marii pesedeului care l-au debarcat de la cârma Consiliul Judeţului fără temei, doar de spaima că exista „unu” care avea toate şansele să le ia locul eternilor.

Chebac împleteşte pânza de păianjen în mod măiastru, centimetru cu centimetru, zi de zi, spre ţinta pe care o are. E prieten cu Ponta şi Dragnea, are în interiorul pesede local zeci de adepţi, inclusiv senatori şi deputaţi, are o zestrela UNPRdemnă de invidie, iar dacă acum are şi Primarul, iar de mâine vrea să se transleze mai puţin spre stânga? Ehei! Ce lume, ce putere, aşa că politica „paşilor mărunţi” este şi cea mai sigură în atingerea scopului lui Eugen, de a pune mâna pe puterea politică a stângii, prin eliminarea celor care l-au batjocorit.

Acum, părerea noastră cu privire la cele de mai sus nu poate fi încheiată fără două concluzii, sau mai bine zis atenţionări: una se referă la faptul că ar fi fost cel mai bine pentru Stan să se declare INDEPENDENT, spre satisfacţia electoratului şi exprimarea caracterului său, iar a doua se referă în a-l pune în gardă pe amicul Chebac să-şi lipească scaunul de cur, Stan fiind obişnuit cu zeci de mii de scaune ca pe stadion.

Analistul lui peşte 5 - septembrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Moştenirea lăsată

Instalaţia de desprăfuire pentru Furnalele 1 şi 2 a funcţionat ...

Firma olandeză Den

Societatea în cauză este una cu capital integral olandez şi ...

Costel şi generalul

Un gălăţean se revoltă şi-l interpelează pe preşedintele CJG, Costel ...