logoImpact EST nr. 871 - 18.05.2021

Afacerea Aviasan pe care noi, aici la Impact-est am dezvăluit-o  ca fiind „afacerea secolului” întrucât cele aproape 40 de hectare de teren erau evaluate la circa 40 milioane de euro, s-a copt după şase ani de zile. Ea a fost cunoscută şi ca „AFACEREA PROCURORILOR”, numai aşa explicându-se lunga perioadă când a zăcut la procurori precum Caloenescu Roşca, fost procuror şef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, Mihaela Gurzu, procuror la Parchetul Tribunalului Galaţi, Cezarina Bamboi, fost şef al PNA-ST Galaţi, Mihaela Agheniţei, procuror al DNA-ST Galaţi şi Gh. Ivan, procuror-şef al acestei ultime structuri unde dosarul stă din 2007. Aşadar, după cum am spus şi în ediţia trecută, referatul în acest Dosar, care conţine 42 de volume a câte 600 de pagini fiecare, este gata de … DISJUNGERE… şi în acest celebru dosar pe care Gh. Ivan l-a avut în mână şi i-a supravegheat instrumentarea existând tendinţa culpabilizării colective, chit că tot ce îi pică în mână Ivan urăşte visceral.

Şi cum să credem noi că în 42 de volume a câte 600 de pagini, nu există păgubiţi şi nici reclamanţi? Şi dacă în acest film joacă nume grele, de ce nu au fost trimise în judecată şi de ce pe averea acestora şi pe cele 40 de hectare de teren nu s-au pus sechestre asigurătorii. Căci au fost cumpărători de bună credinţă care şi-au achiziţionat loturi de casă pe care şi-au edificat vile, precum şi agenţi economici care au cumpărat suprafeţe mari de teren pe care au făcut investiţii cu credite de la bănci. Veţi vedea efectele devastatoare ale acestui dosar după ce el va ajunge la instanţa de judecată.

Până atunci, iată din nou numele grele din dosar

Din sistemul judiciar îi avem implicaţi pe avocatul-parlamentar Mihail Boldea, pe judecătoarea Stela Ivan şi pe ex-procurorul şef Caloenescu Roşca … a, dar şi pe notarul public-deputat Bogdan Ciucă.

Printre directori de instituţii şi aleşi îi avem pe Răducan Oprea, fost director al Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Galaţi, pe Nicolae Reti, fost director al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară şi, posibil, Sicuţa Murgu, fost şi actual primar penele la Vânători.

În lotul celor zece care îmi vin acum în memorie sunt incluşi şi patronii Fitoplant SRL şi Fitocom Serv SRL Galaţi.

Ei sunt Matei Oprea, fratele ex-decanului Facultăţii de Drept a UDJ Galaţi, Răducan Oprea, Valentina Cojocaru, asociata acestuia şi absolventă a Facultății de Drept pe întuneric cu 10 (zece) la licenţă din partea prof. dr. R.Oprea, şi pe Mircea Mansy, patronul cu 50% a Fiticom Serv SRL, el devenind asociat cu Oprea şi Cojocaru după ce titlul de proprietate falsificat a stat la baza hotărârii judecătoreşti dată de Stela Ivan, hotărâre care a devenit şi titlu de proprietate pe cele 40 de hectare de teren.

Vom reveni.

Gelu CIORICI 11 - iulie - 2013

One Response so far.

  1. corleone spune:

    Cind Ivan Ghe. v-a drumul la dosarele lui Chelu,Mangalea,Herescu….si DIICOT v-a indrazni sa finalizeze 394/D/P/2007 Marea crima economica-financiara,structura centrala,se va destructura toata mafia din Galati,sprijinita de MAI,ministerul Public,justitie,DGFP-Gl.Primarie,C.J.ORC..infractori dovediti dar protejati de POLITIC, DOBRE,NICA,DURBACA,TOADER,PLATICA,SAGHIAN..

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...