logoImpact EST nr. 876 - 23.06.2021

Motto: „Nu ştiu dacă există Dumnezeu sau nu, dar mă îngrozeşte ideea că nu există”. Octavian Paler

„În virtutea dreptului la replică, vă rog să-mi daţi voie să fac unele comentarii, pe care sper să le şi publicaţi, în legătură cu articolul apărut în ziarul dumneavoastră în ziua de vineri, 27 iunie 2012, cu titlul „Naşul Ştefănică dă cu pedele peste usele”, articol de care eu am luat cunoştinţă mai târziu, lipsind mai multă vreme din localitate. Acest articol aduce grave prejudicii imaginii mele şi a domnului Ştefănică.

Pentru buna informare a dumneavoastră şi a cititorilor (şi vă rog să verificaţi informaţiile), vă rog să reţineţi că:

  1. Nu am fost numit director al Şcolii 22, aşa cum afirmaţi dumneavoastrp. Era destul că daţi un telefon la şcoală sau la ISJ pentru a verifica această „ştire senzaţională”.
  2. Nici eu, nici „eternizatul Ştefănică” nu suntem înregimentaţi politic. D-l Ştefănică lucrează la ISJ datorită altor calităţi şi nu a calităţii de membru al vreunui partid.
  3. Atribuţiile d-lui Ştefănică în ISJ sunt altele decât cele de „a planta” directori în grădina şcolilor.
  4. Nu el este naşul meu, ci eu sunt naşul lui de cununie şi ne leagă o prietenie sinceră de peste 35 de ani. Nu cred că trebuie să cerem acordul cuiva.
  5. Informaţiile pe care le aveţi în legătură cu punctajul pe care l-am întrunit sau nu, atunci când mi-am depus candidatura pentru a fi membru al corpului de experţi în management (aceasta nu este o funcţie, aşa cum afirmaţi), sunt cel puţin hilare, eu fiind absolvent al Facultăţii de comunicare şi relaţii publice, unde managementul este disciplina fundamentală.
  6. D-l Ştefănică nu a făcut parte din comisia de examinare, deoarece nu a existat o astfel de comisie. Evaluarea candidaţilor s-a făcut în baza portofoliului de către comisiile de evaluare constituite la nivelul ISJ şi MECTS (din care d-l Ştefănică nu a făcut parte).
  7. Pentru un cadru didactic în învăţământul primar funcţia de director nu este deloc atractivă deoarece nu este degrevat de ore şi se pierd alte drepturi băneşti care nu se acoperă prin indemnizaţie. Dacă mă veţi întreba de ce m-am înscris în corpul de experţi am să vă răspund simplu: „de aia”!, că le fu teamă (sic) unor mizerabili care s-au şi grăbit să scornească veşti, să denigreze, că doar s-a întâmpla ceva.”

 

N.R. Aveţi nerv de gazetar, de pamfletar.

        Vă puteţi alătura redacţiei ca voluntar.

Gelu CIORICI 19 - octombrie - 2012

One Response so far.

  1. Marin Oanea spune:

    Domnule Ciorici, îmi permit să semnez acest drept la replică, pentru conformitate. Propunerea d-vs. mă onorează. Mă gândeam la funcţia de director…

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Încă o ultimă or

Din Galaţi, oraşul cu cea mai multă apă, pentru profit ...

Ultima oră: Ploi to

Formarea ciclonului din Marea Neagră a fost filmată din satelit. ...

Susanul lui Rodeanu

Avem o ştire de... penultima oră, doamnelor şi domnilor! Ea ...

Ghetoul de la Viaduc

Documentarea care stă la baza acestui reportaj a fost realizată ...