logoImpact EST nr. 893 - 30.11.2021

Începând de luni, 16.12.2013, mandatul de procuror şef al DNA-ST Galaţi a încetat … într-un mod ruşinos, Ivan pitulându-se după deget şi sub fusta CSM.

Succesorul său este chiar procurorul lui preferat, că doară nu putea să o înghită pe dr. Gabriela Popescu, cadru didactic la UDJ Galaţi, Ivan şi Aghiniţei urmând să plece din mediul academic, dacă mai au o brumă de moralitate, deci, succesorul este dşr. Diana Alexandru, un procuror cu o vechime de circa patru ani în DNA-ST Ivan. Un alt nume vehiculat pentru preluarea funcţiei din care a fugit Ghiţă Ivan, a fost cel al procurorului şef al Parchetului Judecătoriei Galaţi, Ionel Gâlcă.

Noul procuror şef al DNA-ST Galaţi este numit în funcţie, cu delegaţie, pe o perioadă de trei luni, timp în care poate măcar schimba aerul de stabiliment intrat în tencuiala impropriului sediu. Cât despre refacerea prestigiului acestei importante instituţii, vom trăi şi vom veghea, tânărul procuror de 32 de ani fiind antrenat mai mult în a reprezenta dosarele DNA-ST Ivan la instanţele de judecată, managementul instituţiei impunând abilităţi aparte, pe care nu are rost să le înveţe pe firul scurt de la Gh. Ivan.

Gelu CIORICI 6 - ianuarie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF

Creșă nouă în cl

Primăria municipiului Galați informează că, în urma licitației publice, a ...

Informare - lumini f

Primăria municipiului Galați informează că în apropierea Sărbătorii Sfântului Apostol ...

Lucrări de semnaliz

Primăria municipiului Galați informează că, începând cu data de 26.11.2021, ...

Doi judecători ai C

Justiţiabilul Ion Banu este de zeci de ani într-o bătălie ...