logoImpact EST nr. 845 - 30.10.2020

Atenţie! O nouă deviză, o nouă lege nescrisă dacă nu ai cont de facebook, nu exişti!

În urmă cu câţiva ani, din ce în ce mai mulţi tineri şi-au făcut un astfel de cont, reuşind, astfel, să îşi monitorizeze unii altora vieţile. Trist este faptul că, mai nou, şi adulţii sau oamenii în vârstă intră pe facebook. Unii consideră că tinerii sunt aceia care nu au ce căuta pe un astfel de site de socializare, iar alţii se cred pur şi simplu foarte tineri. Penibil, nu?

Un avocat de prestigiu apare pe facebook într-o poză în care face şpagatul şi scoate limba. Jenant! Această reţea online nu face decât să lase oamenii să îşi creeze profilul exact aşa cum ar vrea ei să fie, dar dă şi altora dreptul de a te critica, fie pe tine sau pe versiunea ta îmunătăţită de ochii facebook-ului.

Dragi adulţi, lăsaţi prostiile! În loc să ne ajutaţi să ne maturizăm, deveniţi tot voi mai imaturi?! Unde a fugit tot misterul de la acea primă întâlnire, unde a zburat acea privire care până acum, când întâlnea un om oarecare, nu îi ştia deja numele, numărul de prieteni, pozele şi pseudonimul de pe facebook? Cum ne permiteţi să nu avem parte de această frumuseţe a necunoscutului şi a nealteratului?

Cum vă permiteţi vouă să uitaţi de vremea aceea, prin care noi nu am trecut şi de aceea avem o scuză?

Ruşine!

VITAMINA A&C 21 - martie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Directoareasa DSP Ga

Medicul Liliana Moise a fost repusă, în luna iulie, 2020, ...

Directorul Oprea de

De fapt, la sacul cu care va încasa pensia specială, ...

Hahui e pe făraş,

În sfârşit, re-Primarul Ionuţ-Florin Pucheanu şi aparatul politic din spatele ...