logoImpact EST nr. 850 - 28.11.2020
logo

logo

transurbPoza saptamanii

foto: Bobi

foto: Bobi 13 - mai - 2016

3 Responses so far.

 1. Nadia spune:

  Cine a zis ca se descurca??? As vrea sa-i invit pe responsabilii cu transportul in comun sa stea in statie cu noi 40 de min sa astepte autobusul. Sa intre in autobus in orele de varf(de ex. cand ies copiii de la ore), nu sa se plimbe cu autobusul special ” cursa de proba”…Stau in Tiglina 1, in Francezi,si suntem nevoiti sa asteptam autobusul 22 cate 40 de min.Ar fi normal sa ne lase si autobusul 11 sa treaca pe Regiment 11 Siret, ca doar nu ocoleste chiar asa de mult.Ar trebui sa analizati mai profund problema transportului in comun si sa aplecati urechea la nevoile populatiei!

 2. Marius spune:

  Nu știu de ce spuneți ca străzile sunt mai libere . Probabil este un articol ironic . Pe străduțele care circula maxi-taxi acum sunt autobuze …un gabarit foarte mare bineînțeles. ..merg cu o viteza sub 30 bineînțeles. ..poți sa le depășești ? Clar nu…și nici traficul pe brăilei nu este wow ..autobuzele fiind mari și multe..creează foarte multa tensiune în trafic..

 3. stoica spune:

  mai Bobi, in ce traseu te ai urcat si cand? nu mai pacaliti lumea
  – este un hos total cu aceste sicrie plimbatore vechi, jegoase. cum vafi in luna august daca de acum este aglomerat si mirosuri dubioase. treceti la maxi taxi,,, macar cateva de proba sa vedeti au succes?

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Lungul drum al Româ

Mulţi români uită că aderarea în 2007 la Uniunea Europeană ...

Ambasadorul SUA la B

Un colaborator din SUA al Impact-est, gălăţean get-beget la origine, ...

Situaţia sectorului

Ministrul Adrian Oroş a participat la şedinţa de lucru organizată ...