logoImpact EST nr. 893 - 04.12.2021

Gata, s-au tranşat funcţiile în noile structuri de putere rezultate în urma reorganizării  ANAF şi ramificarea acesteia în CONTROL  şi ANTIFRAUDĂ şi ADMINISTRARE-COLECTARE, structuri comasate pe regiuni geografice, cea din care face parte şi Galaţiul fiind completată de Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău şi Vrancea. Ca Regiune, noi ne-am ales cu partea mielului şi, culmea, mai şi avem baci de la Vrancea, ghidonat de Oprişan şi Săpunaru, partea leului, adică vămile şi fostele gărzi financiare ajungând la Constanţa lui Mazăre şi Nicuşor Constantinescu.

Haideţi să vedem cine a primit loc pe bancheta din spate a Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Galaţi şi cine e pe locul mortului, ca să ştiţi cui îi spuneţi sărut mâna şi pe cine puteţi să vă permiteţi să-i băgaţi în mă-sa!

 

Marii câştigători cerţi, Clavinia Petrescu şi Domniţeanu

Mamăăă, imaginaţi-vă ce înseamnă să fii numit DEFINITIV într-o funcţie din care poţi pleca doar la pensie sau dacă eşti avansat la minister or faci vreo tâmpenie şi ajungi la mâna DNA. Cred că e plictisitor să nu te demită nimeni acasă şi să tot stai să te uzezi într-o funcţie mare când un mandat de opt ani ar fi fost arhisuficient să moţăi pe bancheta din spate a limuzinei numită, de acum, DRFP Galaţi.

Deci, primul numit definitiv în funcţie, prin Ordin al preşedintelui ANAF România, Gelu Diaconu, este Clavinia Petrescu, fost director executiv adjunct al DGFP Galaţi, peste care păstorea Rinocerul Popii, Costică Onica. Ea a devenit şef administraţie adjunct  colectare, în locul Elenei Sterian, prima cazată pe locul mortului, adică un fel de şef serviciu asistenţă contribuabili. Cum ar veni, e ca şi cum ai da meditaţii fără bani ca profesor, că doară ai leafă.

Cel de-al doilea mare câştigător, tot cu numire DEFINITIVĂ prin Ordin al preşedintelui ANAF, este Luciannn Domniţeanuuu (vii aplauze!). Meseria din care poate ieşi la pensie este de şef administraţie adjunct inspecţie fiscală contribuabili mijlocii. Iată o funcţie kilometrică virgulă care abia încape pe bancheta din spate a limuzinei DRFP. În acest mod, cel de-al doilea care a fost împins pe locul mortului este Iulia-Nicoleta Garbari, fost director executiv pe inspecţie fiscală, acum eşuată în îndeletnicirea de şef serviciu audit. Deci, aveţi de dat cu sărut mâna şi ploconul lui Clavinia Petrescu şi lui Domniţeanu şi de hail sictir lui Sterian şi Garbari!, băi contribuabili mijlocii, mici şi flauşaţi!

Alde nenea cu juma de volan, adică numiţii provizoriu

Preşedintele ANAF a făcut şi numiri provizorii, cu delegaţie, pe o perioadă de şase luni, timp în care vor fi organizate concursuri (de împrejurări politice) pentru ocuparea definitivă a funcţiilor pe care acum stau cu jumătate de buci!

Aici avem punctele a,b,c şi d, adică Radu Giorgică, Dnuţ Postelnicu, Daniel Mocanu şiii marele Costică Onicaaa!

Georgică Radu, omul penele, a fost adus de la Tecuci pentru a şefi administraţia fiscală a judeţului Galaţi. Dănuţ Postelnicu a fost numit şef administraţie adjunct colectare contribuabili mijlocii. Daniel Mocanu, om cu dosar la DNA (aspect asupra căruia vom reveni), a fost şef serviciu inspecţie fiscală, iar acum a ajuns şef administraţie adjunct inspecţie fiscală persoane fizice şi contribuabili mici (să trăiţi, şi Impact-est vă salută, boss!)

Cenzorul Arhiepiscopiei, nea Costică, susţinut de IPS Costică!

Ştiţi că înainte de 1989, când voiai să scapi de un şef uzat, tocit, ramolit, îmbătrânit  în rele şi rămas în urmă cu toate, îl avansai. Aşa s-a întâmplat şi cu Costică Onica, fost director executiv al  DGFP Galaţi, timp de 20 de ani (s-a tot rocadit cu un deja plecat dintre vii). El a fost numit cu delegaţie, pentru şase luni, în funcţia de director adjunct pe colectare la Direcţia Regională a Finanţelor Publice Galaţi (DRFPG), poziţie din care adună situaţii şi raportări de la şase judeţe şi le transmite la ANAF. Da, el e un fel de cutie poştală, dar şi factor poştal, chiar dacă pare a fi adjunctul lui Eugen Ciorici, şeful cel mare venit din Focşani.

Oricum, Onica tre să pupe poala popii, altfel pupa pensia sau caftanul ros de molii ca şef administraţie pe la Lieşti, Iveşti, dacă or mai fi după această reorganizare. Are de făcut metanii nu glumă, nea Costică Onica, pentru că nu l-a susţinut IPS Casian Costică Crăciun în funcţie doar pentru că este el cenzor al Arhiepiscopiei „Dunărea de Jos”.

În curând, mulţi de aici se vor muta din Palatul Finanţelor în sediul Regionalei Vamale, unde sunt două etaje libere.

Vă anunţăm că Domniţeanu nu a fost chemat NICIODATĂ la DNA-ST Galaţi, pe când Costică Onica a dat cu subsemnatul în două dosare la acelaşi DNA, pentru angajări ilegale şi pentru scoaterea unui bun de sub gaj, aparţinând firmei Romnef, pentru a putea fi vândut de o firmă din Bârlad.

Dar vom mai reveni.

 

Gelu (nu Eugen!) CIORICI 6 - septembrie - 2013

One Response so far.

  1. Gelu Ciorici spune:

    dupa guzganul rozaliu din politica, apara guzganul cu mustata din finante si castorul de apa dulce gelu ciorici.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Primarul şi cei 15

Aceşti izmenari stau toată ziua cu stufu-n gură şi calcă ...

HARTA COLINDELOR ROM

HARTA COLINDELOR ROMANESTI  

Andrea Chiş candide

Judecătoarea Andrea Chiş, plecată în CSM de la Curtea de ...

Gabriela Baltag, can

• „Mi-aş dori să redau CSM transparenţa de odată. Trebuie ...

Informare contribuab

INFO-Solicitarea certificatelor de rezidenta din SPV de catre PF