logoImpact EST nr. 843 - 20.10.2020

Pe lângă cele de fond, la care nu aţi răspuns şi nu aţi avut un punct de vedere, mai ales în ce priveşte de-clasificarea UGAL, vă întrebăm, punctual, în această ediţie, următoarele: riscă cei 80 de membri care compun actualul Senat să plece şi să se facă alegeri? În consiliul Facultăţii de Inginerie au fost alese Nicoleta Tălmaciu şi o studentă propusă de Liga Studenţilor. De ce din noiembrie 2015 şi până de curând nu au fost văzute în consiliu? Care este ponderea studenţilor din Republica Moldova în consiliile tuturor facultăţilor din UGAL?

De ce este menţinut în funcţia de decan al Facultăţii de Inginerie a UGAL, din Brăila, dl. Cristian Simionescu? Are acest cadru universitar două sancţiuni administrative pentru plagiat?

Pentru prestigiul UGAL, conducerea UGAL, Senatul şi toţi cei din mediul universitar gălăţean ar trebui să dea răspunsuri, nu să creeze suspiciuni, întrebări şi loc de interpretare a legii, în acest mod nefăcând decât să alimenteze şirul de nemulţumiţi, parte importantă şi de prestigiu a mediului academic gălăţean.

R.I. 31 - martie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Cinema City redeschi

Orice se poate schimba în această perioadă, de aceea bucuria ...

Inspectorii ANAF Ant

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, prin Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, ...

Galaţiul este ocoli

Autostrada şi calea ferată lungă de peste 2000 de kilometri, ...