logoImpact EST nr. 868 - 23.04.2021

Da, „nevinovatul” Norel Jantea, cel ce a croşetat toată Linia Vieţii în ArcelorMittal Galaţi în favoarea firmei Viroti Protect Evolution SRL Bucureşti şi a grupului infracţional pe care l-a constituit pentru a da muncitorimii şi patronatului un tun apreciat de către specialişti la circa 12 milioane de euro, în ultimii doi ani, a fugit săptămâna trecută în concediu de odihnă (C.O.). În urma lui a rămas potop de controale, inventarieri, ameninţări şi teamă printre cei ce cunosc manevrele Directorului Norel Jantea. Oamenilor le este frică să posteze până şi comentarii în legătură cu cele trei seriale care au ţinut prima pagină a Impact-est timp de trei săptămâni, pentru că securitatea cu gulere albe din AMG îi poate ghici după IP.

De asemenea, specialiştii din Direcţia de Achiziţii fac de zor verificări încrucişate pe SEAP, acea secţiune unde nu orice agent economic are acces. Ei compară preţurile de ofertă cu care au licitat diverşi pentru a deveni furnizori de echipamente de lucru, protecţie şi securitate în muncă, precum şi pentru servicii de montare şi întreţinere a acestor componente pe LINIA VIEŢII.

Domnul Mittal, dimpreună cu ceilalţi acţionari semnificativi ai concernului sunt invitaţi să susţină demersul nostru jurnalistic, pentru că este unul corect şi cinstit, bazat pe documente, şi nu să-i lase pe cei înrăiţi în jafuri ca-n SIDEX să-şi spele zoile pe care şi le-au pus singuri în cap prin propriile fapte, prin metode la fel de necinstite.

Ştim cât vă duce capul, de aia vă avertizăm că vă vom devoala practicile mafiote.

Gelu CIORICI 28 - februarie - 2014

5 Responses so far.

 1. radu spune:

  nu-i mai purtati de grija lui Jantea! Dupa cum v-am spus in comentariul anterior, a fost deja mutat in alt departament…….chiar propulsat in a doua (sau a treia) pozitie dupa Ribo Bruno. Verificati!

 2. rock spune:

  Jantea a fost dat afara! Ca sa stuiti din sursa sigura.nu mai vorbiti aiurea!

 3. rock and roll spune:

  Jantea a fost reangajat! Ca sa stiti,nu mai dezinformati!

 4. costel spune:

  Jantea a dat in judecata ziarul impact est pt calomnie?! Stiti ceva?!

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

DIICOT–S.C. s-a ju

Ordonanţa dată la comandă a condus la prescrierea faptelor Despre Cătălin ...

Gupta şi colosul s

Financial Times, citat de Ziarul Financiar, aduce din nou în ...

Îndreptare

Bună dimineaţa, Doamna Senator! Îmi prezint eu scuze în numele ...