logoImpact EST nr. 855 - 25.01.2021

Lupta pentru un loc în magistratură, pentru admiterea la Institutul Naţional al Magistraturii a devenit din ce în ce mai acerbă, în anul 2014 rata de admitere în INM fiind de doar 3,93%! În aceste condiţii, Centrul de Training&Evenimente Juridice „INTENSA” derulează, între 15 iunie şi 30 august 2015, proiectul naţional „Jurist pentru România”, dedicat pregătirii studenţilor şi absolvenţilor din ţară, care aspiră la o viitoare profesie de judecător, procuror, avocat sau notar.

Proiectul cuprinde cinci cursuri intensive şi vor fi coordonate de către profesori de drept renumiţi la nivel naţional şi internaţional. Centrul de T&EJ „Intensa” este singura instituţie de training exclusiv juridic din ţară, cu experienţă în pregătirea a sute de participanţi pentru susţinerea examenelor de admitere în profesie, în special la INM şi Magistratură. Cursanţii „Intensa” au rată de promovabilitate de patru ori mai mare decât rata naţională, se mai precizează în comunicatul remis redacţiei Impact-est.

Cei interesaţi pot accesa website-ul proiectului, www.intensa.ro, sau pot cere detalii pe e-mai contact@intensa.ro şi pe telefon 0729/246.950.

Cursurile au loc în week-end-uri consecutive şi se desfăşoară în Cluj-Napoca.

19 - iunie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Corp nou de clădire

Primăria municipiului Galați informează că a fost semnat contractul de ...

Primarul Ionuț Puch

Elevii gălățeni vor primi burse duble și chiar aproape triple, ...

Pași de urmat la pl

Pași de urmat la plata taxelor și impozitelor prin www.ghiseul.ro Având ...

Opt blocuri vor fi m

Primăria municipiului Galați informează că opt blocuri de locuințe vor ...