logoImpact EST nr. 869 - 06.05.2021

Cei care i-au pus cruce politrucului Eugen Durbacă, gen Marian Băilă şi alţi oameni politici de afaceri, au dovedit că s-au jucat cu şarpele mort! Păi, mă, acest pece de 1% la nivel naţional, a obţinut maximul istoric la Galaţi. Versatul jupân Durbi îl controlează, iată, pe, încă, nedeposedabilul (de către penele) Primar Marius Stan. Asta prin viceprimarul Radu Cosca, cel ce are între pâine şi cuţit tot ce înseamnă execuţie în teren. Cu condiţia ca Eugen Durbacă să mai şi aibă, încă, cheiţa de control asupra lui Radu mamii! Dar îi rămân consilierii de la municipiu şi judeţ, fără de ale căror voturi parandarăturilor vioaie şi dese s-ar opri în faza de proiect. Pe lângă ei, Durbi îi mai are directori pe Eduard Grosu, la ADP şi pe Genica Totolici, la Transurb.

Pe 1 aprilie 2013, jupânul şi-a înfipt şi finul, pe sex-shop-istul Răzvan Avram, ca director executiv al Direcţiei de Muncă şi Protecţie Socială, asta după ce a concurat de unul singur.

M-am intersectat cu el la Lidl şi m-am crucit că noul costum directorial e format din tricou în dungi orizontale, burtă, pantalon scurt şi papuci, ca şi la scufundacul de M.R. Cristea, director şef al AFDJ. L-am felicitat formal şi mi-a spus că nici acum nu-i vine să creadă că este director, numirea fiindu-i făcută începând cu 1 aprilie.

Penunltimul director executiv numit prin concurs de către liderul judeţenei PC, este avocatul Daniel-Răzvan Olaru. El a fost înfipt în bănoasa meserie la Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală. Dovadă că la BARĂ a devenit nerentabil, adică un fel de labară!

Haideţi să vă văd pe voi câtă potenţă şi câtă putirinţă politică veţi avea la venerabila vârstă a lui nea Gelu Durbacă!

Grig IONESCU 23 - iunie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Fundaţia „Andreia

Se ştie de când limba română că prost nu-i ...

Se vor mări pensiil

Nu de puţine ori am auzit despre erorile de calcul ...

La puşcărie şi di

Este greu în sistemul penitenciar românesc doar pentru deţinuţii slabi ...