logoImpact EST nr. 875 - 15.06.2021
Din motive judiciare, suspendam aparitia tiparita a Impact-est, incepand de saptamana viitoare (joi, 17 iunie). Cand va fi posibila reluarea acesteia, va vom anunta pe site-ul https://www.impact-est.ro (Redactor-sef Gelu CIORICI)

Urmare a solicitării noastre adresată prin e-mail şi publicată şi în Impact-est  nr. 516 din 14-20.11.2013, CSM, prin purtătorul său de cuvânt, magistrat Monica Prejmerearu, ne-a transmis următorul comunicat, în data de 14.11.2013.

“Urmare a solicitării dumneavoastră, via e-mail, înregistrată la CSM sub nr. 27119/1154, având în vedere că, până la această dată nu a fost sesizată Secţia de procurori a CSM cu acţiune disciplinară privind pe Domnul Gh. Ivan, vă informăm că cererea a fost transmisă Inspecţiei Judiciare pentru soluţionare, potrivit competenţelor.”

În continuarea comunicatului, oficialul CSM ne indică posibilitatea relaţionării directe cu Biroul de Presă al Inspecţiei Judiciare. Sigur că de aici aşteptăm confirmarea sau infirmarea acţiunii disciplinare privindu-l pe Gh. Ivan, căci avem date din trei surse credibile că procurori ai Inspecţiei Judiciare au început o astfel de acţiune la DNA-ST Galaţi, cel puţin pe aspectul imoral legat de relaţia procuror Agheniţei-inculpat Boldea, pe felul în care aceasta şi Ivan au efectuat şi au condus ancheta în dosarul Aviasan şi pe încă un suspect grav care, alături de relaţia amoroasă înfiripată şi continuată în sediul DNA-ST Galaţi, între magistratul Agheniţei şi arestatul Boldea, va arunca această instituţie de căpătâi fix pe marginea derizoriului.

Acum, Gh. Ivan s-a scos la imagine cu cazul ex-prefectului Emanoil Bocăneanu, dar aţi văzut în pagina 1 şi cum.

Gelu CIORICI 22 - noiembrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...