logoImpact EST nr. 870 - 12.05.2021

La Direcţia Sanitar Veterinară a fost reangajat după ani de zile de procese un anume doctor Vasile Lefteriu.

Omul acesta, cu un trecut discutabil rău de tot, a fost dat afară, după cum au fost relatate faptele oficialilor vremii, pentru lucruri grave.

Individul cu pricina cică ar fi pus „botul”, s-ar fi compromis cu ăştia care taie şi desfac carnea în pieţe.

Rămas fără slujbă şi iertat pentru un dosar previzibil în astfel de situaţii, omul nostru, încet, încet a prins curaj şi, învăţat şi sprijinit de alţi confraţi ce s-au dedulcit şi ei în permanenţă pe baza profesiei de doctor veterinar, a contestat în justiţie măsura.

Încet, copăcel, cu tenacitate şi beneficiind de sublimul justiţiei gălăţene, iată-l reintegrat în muncă.

Da, dar cum năravul din fire nu are lecuire, se zvoneşte, se şuşoteşte, că nu-l apucă ieşitul la pensie de la DSV-ul nostru.

Dar, la cât a agonisit domn’ doctor, mai are vreo importanţă pensia?

JAP 19 - aprilie - 2013

One Response so far.

  1. olimp spune:

    Daca nu va mai amintiti cine este dr. Lefteriu, va spunem noi: este vestitul doctor veterinar sef la Politia Veterinara de care tremurau toti agentii economici si toti producatorii particulari, mai ales ,,sibienii” adica crescatorii de oi care au pus mana de la mana si au cumparat toata lemnaria pentru casa de pe Tecuci. Cred ca cei di piata Centrala isi aduc aminte cum venea dupa program si pleca cu sacosile de carne sau va mai amintiti cum Iovita C. sau Dimofte F. ii vindeau porcii si viteii pe care ii lua ca spaga . Poate si madam Staneasca isi aduce aminte cum venea Lefteriu la ia si ii ,,examina ” carnea de ..bovina cu potcoave” sacrificate in port linga biserica. Acesta este dr. Lefteriu.Nucredeti ca este timpul sa nu ne mai streseze pe noi agentii ec. ca si asa ne merge prost.

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Accident de muncă m

Sâmbătă, 8 mai 2021, a avut loc un accident de ...

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...