logoImpact EST nr. 870 - 08.05.2021

Arama 1Pamflet

 

Auziţi, oameni buni, golanii politici sunt la mare preţ în Republicuţa Galaţi. Mai vechea noastră cunoştinţă, Iulian Aramă, guzganul portocaliu, a dat-o la întors iar, printr-un joc de glezne, cum că el se va ocupa de formarea noului partid al lui Geoană şi Vanghelie la Galaţi. Adică, pulifriciul ăsta parvenit, îmbârligat şi înrudit şi cu clanul Durbacă, a fost ales să construiască o organizaţie mare, care pe urmă, se înţelege, va fi condusă tot de el, frumosul şi neliniştitul IULIAN ARAMĂ.

Te cruceşti, îţi stuchi în sân şi te întrebi când draku’ vom scăpa de lichelele acestea politice, care ne-au siluit opţiunea politică şi şi-au bătut joc de populimea prostită şi manipulată a Republicuţei. Bă!, să fii preşedinte la PDL, declarat portocaliu pur sânge, să profiţi ca sinecurist de partid (centru-dreapta), să fii uns, fără niciun merit director la Electrica, să-i devalizezi patrimoniul în interes personal, să treci mai apoi la dreapta-dreptei la Mişcarea Populară a Elenei Udrea, iar acum să treci la stânga-stângii la Geoană şi Vanghelie… Te doare burta rău de tot, nu este aşa, dragi cititori? Cam asta este politica dusă în derizoriu şi supusă bătăii de joc a acestor indivizi de cea mai joasă speţă, alde Dinu Păturică ai zilelor noastre ce put a rahat de la o poştă, infectând o dată în plus mediul politic de căcat al Republicuţei Galaţi. În fapt, putem completa comentariul, pe ansamblu, cu familia Aramă. Nevasta, directoare la Casa de Pensii, a fost unsă politic de portocalii, iar mai apoi a trecut cu „acte în regulă” la conservatori, adică la tătucul şi „neamul” Durbacă.

Uite, aşa suntem în măsură să vă prezentăm prin cele de mai sus „lichelele politice”, veneticii şi lipitorile, constituiţi în clanuri (precum grupurile infracţionale) ce au pus mâna pe segmente de putere, cu ajutorul combinaţiilor măiastre de a se înrudi, de a pupa „piaţa independenţei”, de a fi primiţi ca boii în masoneria gălăţeană compromisă cu astfel de indivizi.

Să dai din coate, să mănânci rahat, să te bagi cu anasâda, să ai tupeu, să nu ai morală, să te gândeşti numai la interesul personal, aceasta-i menajeria politică înconjurătoare, aceiaşi indivizi, aceeaşi adunătură care ne sufocă de douăzeci şi cinci de ani.

„Prostănacul” şi-a găsit, în sfârşit, reprezentantul la Galaţi, ce nu va face decât câteva căcăreze în drum, de o să ne strâmbăm de râs, ca în anii trecuţi, de procentele adunate de Aramă când a candidat.

Licheaua declară că primul venit, primul înscris, primul coleg „după chipul şi asemănarea sa” este veşnicul sindicalist Ştefan Frunză, cel care de ani buni taie frunze la câini în numele unor sindicalişti buimaci. Sictir, bre!

JAP 17 - aprilie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Moldo-gălăţeanca

Investitoarea misterioasă Se poate spune că această investitoare este una deosebită ...

Legumele de la sport

Da, chiar aşa, nebunii noştri de la Primăria Galaţi au ...

Doi bugetari au pus

Prin târgul nostru se zvoneşte că o vânzare de imobil, ...