logoImpact EST nr. 900 - 28.01.2022

Pe surse sigure aflăm un fapt incredibil petrecut mai zilele trecute, şi care ne confirmă (a câta oară) că Galaţiul e „sat fără câini”, lăsat de izbelişte de cei care ar trebui să vegheze la ordine şi respectarea legilor. Noi tot spunem că aceştia, interlopii care au pus laba pe oraş, îşi fac de cap, că sunt „mână în mână” cu oamenii legii, dar suntem câine surd la vânătoare. E aşa o faună seara târziu şi noaptea în Galaţi, de te sperii şi spui că asişti la filmele acelea americane, sordide, din cartierele rău famate, cu consumatori de droguri, peşti şi curve, mardeiaşi şi interlopi, tatuaţi şi cu cefele late, care fac legea lor. Uite, noi nu mai suportăm şi ca noi mulţi cetăţeni ai oraşului, şi vom trimite ziarul domnului ministru Tobă şi Guvernului chiar dacă gazeta este monitorizată de administraţia centrală.

Dar să revenim la chestiunea propriu-zisă, care arată că la Spitalul de Urgenţă, în apropiere, în parcare, au avut loc scene şocante, pline de sânge ce curgea şiroaie, săbii, cuţite, tăieturi în carne vie, urlete de groază, înjurături, maşini, scrâşnete de roţi încinse etc., etc.

În fapt, chipurile, nici o victimă, nici un fel de urmări, nici vorbă de înregistrări pe camerele video de la UPU sau împrejurimi (s-au periat imediat după), linişte şi pace în rândul celor care au asistat (legea omertei), nici a celor cu paza şi camerele de filmat (că doar ştim că acestea aparţin unor interlopi). Tot pe surse am aflat că, exact ca în filmele cu gangsteri şi mafioţi, ce a urmat întrece orice imaginaţie. Se spune că victimele nu au fost introduse în Spital, că s-ar fi înregistrat astfel totul în acte, în fapte, că ar fi apărut poliţia şi presa, cu urmările de rigoare. Aşa că au fost luaţi doctorii (doctorul?) acasă şi operaţiile au avut loc la domicilii, inclusiv cu deplasare de doctor celebru şi pacient tocmai la Tecuci. în condiţii de „război”, cu o recompensă de porcoaie de euroi.

Tare, nu? nu-i aşa că la Galaţi viaţa bate filmul? Alde „organe” dorm în păpuşoi, iar noi suntem minţiţi cu neruşinare că ei „veghează”.

Lăsaţi-ne, băi, cu melanjul acesta care pute!

JAP 25 - februarie - 2016

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...

Jupân Pucheanu taxe

De când e primar,don Pucheanu a dublat taxa de habitat ...