logoImpact EST nr. 889 - 17.10.2021

Îmbârligătorul avocat Mihai Manoliu şi gaşca pentru care croieşte strategii în interesul lui şi al ei, o supun la presiuni psihice fantastice pe directoarea Zonei Libere Galaţi, doctoreasa Angela Ivan. Revenită la job după îndelungul concediu medicinal pentru apărarea scaunului, aceasta a fost expusă unui adevărat linşaj informatic.

Intraţi pe siteul AZL şi pe comentariile legate de tot ce înseamnă Zona Liberă şi directoarea Ivan. Grupul de presiune coordonat de către viceprimarul R. Cosca, primarul M. Stan, consilierul local penele Mihai Manoliu şi de către Mihai Istrate, consilier al primarului, sar peste Angela ca peste orice aţă întinsă pe pământ, ei luându-şi date, situaţii financiare la zi, prezentări ale AZL, direct de la subordonaţii directoarei, ca şi cum aceasta nu ar mai exista.

Toate astea pentru că Marius Stan are datorii faţă de Manoliu pentru sprijinul penelistic pe care acesta i l-a acordat când s-a mai putut.

Atunci s-a zvonit că el doreşte să devină directorul Zonei Libere. Acum este infirmat acest zvon, însă extrem de puţin. Într-adevăr, Mihai Manoliu doreşte bănoasa meserie de director al AZL, dar pentru soaţa sa! Căci atunci când verş, pe anul 2012, către Consiliul Local un profit de circa 7 miliarde de lei vechi, se cheamă că poţi să-ţi faci o leafă de peste 200 milioane de lei vechi. Adică oleacă mai largă decât a adjunctului!

Grigore CORBU 23 - iunie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg