logoImpact EST nr. 871 - 15.05.2021

Nu doar Guvernele au scos Galaţiul de pe harta economică a României, ci şi administratorii nepricepuţi şi gugumanii au săpat la temelia normalităţii noastre. De la Dan-Lilion Gogoncea (preşedinte al CJG între 2000 şi 2004, ţinutul acesta a dispărut de pe harta intereselor naţionale, aspect care ne-a rejectat şi din zona de interes a Comunităţii Europene. Ultimul venit, adus de pesede doar din ambiţia unui troc politic odios cu penele, a îngropat în sine întreg acest judeţ fără de noroc. Bacalbaşa, managerial, economic şi politic e doar o biată muscă fără cap. Dar şi mai grav, nepricepând nimic din lumea fioroasă de sub ceresc, din concret, nu face decât să-şi frâneze iniţiativele altora şi să-i elimine profesional pe cei capabili.

Exceptaţi de la Marile Proiecte, prin guvern şi prin noi înşine, riscăm să atragem asupra noastră procedura de infrigement din partea Uniununii Europene din cauză că suntem pe punctul de a încălca convenţiile încheiate cu aceasta.

Să ne spună Bacalbaşa, vicele Hamza sau city managerul de Tg. Bujor dacă în bugetele pentru 2016 şi 2017 avem diligenţe făcute pentru co-finanţarea unor mari proiecte pe mediu. De pildă, până în anul 2017, groapa de gunoi de la Rateş-Munteni trebuie închisă din cauză că este NECONFORMĂ. Pentru asta trebuie proiecte prin care să atragem bani europeni, bugetele judeţului neputând susţine închiderea acestui uriaş depozit de gunoi şi amenajarea altuia conform. Distracţia asta va atrage după sine sancţiuni de 200.000 de euro pe zi, până când ne vom conforma, altfel riscând, repet, şi aplicarea procedurii de infrigement. Aşteptăm reacţia celor care mai sunt responsabili prin CJG.

Gelu CIORICI 27 - august - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

În dosarul penal di

Gălăţenii au sfidat din nou instanţa Săptămâna trecută a avut loc ...

Şeful Casei de Pens

Încercăm să plafonăm cuantumul mare şi să creştem pensiile mici, ...

Funcţionar de prim

Funcţionarul public al unei primării, condamnat în trei dosare penale. ...