logoImpact EST nr. 889 - 18.10.2021

Când vă spuneam, nu cu mult timp înainte că „masoneria” asta de Galaţi este de căcat, poate nu vă venea să credeţi sau aveaţi oarece îndoieli. Iată că oricum avem şi o dovadă în plus, zdrobitoare, de te apucă râsu-plânsu, a ceea ce deja nu poate fi contestat. Vineri 26 iulie, la Biblioteca V.A. Urechea (nu întâmplător) a avut loc o mare manifestare, unică în peisajul post-decembrist al Republicuţei noastre.

Astfel, Marea Lojă Naţională a României şi Centrul Regional de Studii Francmasonice Paris Bucureşti, au organizat o conferinţă publică intitulată „Repere gălăţene în istoria masoneriei româneşti şi universale” şi cum spuneam din plan local au mai fost implicate Biblioteca şi Arhivele Naţionale. A mai fost şi o expoziţie despre istoria masoneriei româneşti şi s-a lansat şi revista „Cuvânt Masonic”.

Acum noi nu o să vă spunem cine a fost, dacă, sau de ce, unii au lipsit, nu o să intrăm în detaliile sau istoria masoneriei. Cert este că a fost lume multă şi chiar de calitate, iar mâna lui Ilie Zanfir chiar s-a cunoscut în organizare.

Ceea ce vrem să vă spunem este că astfel am avut ocazia să observăm că de fapt masoneria din Galaţi „în pantaloni scurţi” (cum am mai denumit-o noi) cu indivizii de „doi lei” ce se dau mari şi rotunzi masoni, ce se bagă în seamă singuri, de fapt nu sunt băgaţi în seamă de nimeni şi din câte ştim noi, nici măcar între ei.

Oamenii ăştia „ai noştri” grupaţi în două cluburi, ce se adună uneori seara la „cină” de aiurea şi care se dau mari „scule pe basculă” nu au fost văzuţi niciunul la manifestarea cu pricina. Cică, ei, ăştia din Republicuţă, fac parte din altă ramură, sunt pe altă cracă, hotărând ei cu de la sine putere, că nu au ce căuta la manifestare. Ha-ha-ha, ca şi cum i-a chemat cineva sau i-a băgat în seamă pe aceşti naivi care se întrunesc să se joace cu jucăriile, inventând ritualuri şi convenienţe, ce au aer conspirativ, având iluzia dobândirii unor puteri de a hotărî şi influenţa în plan material şi spiritual Republicuţa. Terminaţi mă cu joaca, apucaţi-vă de treabă, că mulţi dintre voi sunt rupţi în cur şi neica nimeni. Ce MASONI! Ne doare burta.

Titi CHIORU 2 - august - 2013

One Response so far.

  1. Lidia Zanfirista de la bloc spune:

    securistu de comsa iar scrie articole in care-l pupa-n cur pe zanfir?

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg