logoImpact EST nr. 866 - 15.04.2021

Galaţiul e plin de masonerie şi masoni de mâna a tâşpea, de cavaleri de Manta şi de templieri. Sâmbătă, pe 30 mai, la ora 20.00 a fost rândul membrilor Clubului Rotary Dunărea de Jos să se dea în stambă de cort, în sunetele de alămuri ale fanfarei Centrului Cultural „Dunărea de Jos”, puşi la patru ace şi la gât cu papion, ce mă-sa. Ca să cadreze, bre, cu amenajarea cortuară de pe Bulevardul George Coşbuc, nr. 214, vizavi de Cimitirul „Eternitatea”. Preşedintele clubului, Sergiu Dumitrescu, director al CC „DJ”, a comandat secretarului clubului, Liviu Seserman, să amenajeze un cort de cinci stele, cu o capacitate de 400 de persoane, în curtea firmei DIAMSES, unde patron este acelaşi secretar Seserman.

Sergiu Dumitrescu, Igor Pîrvu, trezorierul clubului, Florin Melinte şi Eugen Stamate, toţi mari celebrităţi pe strada lor, au mizat pe prezenţa a 300 de rotaryeni. Intrarea la bal a fost taxată cu 200 de lei de membru, dar noi am aflat că aceşti masoni prăfuiţi şi rupţi în cur, ca toată lumea din acest FOST ORAŞ, nu s-au înghesuit să vină la un astfel de bal ţinut într-un cort din perdele şi să mai şi cotizeze din greu pentru prosperitatea unei găşti.

Dacă or fi fost vreo 20-30 de inşi, ne pot spune morţii din Cimitirul „Eternitatea” treziţi de fanfara unei instituţii bugetare, şefită de acelaşi Bolovanul Popii, cum mai este cunoscut Sergiu Dumitrescu. Vă daţi seama cam cum s-au asortat trombonul şi toba cu cimitirul şi papionul şi amenajarea unui cort de stambă plesnit într-o zonă full de depozite de materiale de construcţii!

Aşteptăm dovezi fiscale pentru costurile transportului fanfarei şi pentru prestaţia de la bal. Că doară s-a cântat pe instrumentele instituţiei şi în uniformele acesteia.

Să-l vedem acum pe justiţiarul de Bacalbaşa, care a inundat parchetele cu plângeri penale făcute împotriva salariaţilor CJG (şi nu numai), cum sare la beregata directorului Dumitrescu, legat de chiulabaua rotaryenilor în-cântată cu fanfarea unei instituţii a CJG.

Grigore CORBU 7 - iunie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Pelicanii de la AJVP

Un grup de membri ai Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi ...

SIDEX-Liberty Galaţ

Din nou presa internaţională alocă prima pagină combinatului Liberty Galaţi. ...

Terenul ELNAV nu put

Aflăm că terenul de circa 11,4 hectare (nu nouă hectare) ...