logoImpact EST nr. 875 - 16.06.2021

Uite popa, nu e popa, precum o matrioşka rusească, aşa este Ionel Borcea, adică când e director, când nu e, la Drumuri judeţene, instituţie pendinte de Consiliul Judeţului Galaţi.

După ce ne-a aruncat praf în ochi, că a demisionat, la câteva zile de la numire, de la cârma instituţiei sus amintite, iată că la recenta şedinţă a Consiliului Judeţului, Borcea a fost confirmat din nou director. Mai pe şleau, a primit sarcină de partid să se ocupe a şterge urmele şi acoperi groapa cu căcat în care a intrat Drumuri Judeţene. Ce ne miră este complicitatea tuturor factorilor de decizie de la judeţ, a organelor abilitate, a serviciilor, a DNA-ului şi DIICOT, în a face lumină. Băi autorităţi, cum draku’ este posibil ca totul să se rezume la nişte audituri. Ce mă-sa face Curtea de Conturi, ăştia de la antifraude?

Prin târg circulă nişte bazaconii de-ţi îngheaţă sângele în vene, cum ar fi facturarea a sute de vagoane de nisip şi pietriş, mixtură asfaltică şi altele, plătite cu peste 70 miliarde lei şi nelivrate, în fapt, niciodată. Lucrări executate doar pe hârtie, bani supţi cu conducta, iar alde autorităţi dorm în papuci.

Noi acum nu spunem că este chiar aşa, dar haideţi, voi, responsabilii, şi ne închideţi gura şi nouă şi târgului.

În curând ancheta noastră pe această temă va fi finalizată, aşa că ne vom lămuri.

Observator 14 - martie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...