logoImpact EST nr. 875 - 15.06.2021
Din motive judiciare, suspendam aparitia tiparita a Impact-est, incepand de saptamana viitoare (joi, 17 iunie). Cand va fi posibila reluarea acesteia, va vom anunta pe site-ul https://www.impact-est.ro (Redactor-sef Gelu CIORICI)

Numit de sanchi ca ministru de externe, pentru pârlitele de voturi obţinute de Teodor Meleşcanu în turul unu al prezidenţialelor, dar necesare şi acesta premierului Ponta, a şi început să facă jocuri de glezne pentru a mima organizarea perfectă a votului în diaspora. El a promis că românii fugiţi după muncă prin străinătate vor putea vota cu toţii în condiţii optime, fără să mai înfiinţeze nici o secţie de votare în ţări ca Italia şi Spania, ţări în care comunităţile româneşti sunt cele mai numeroase. Cu banii primiţi suplimentar de la Guvern, el a bâiguit că va asigura electoratului care va sta la coadă să voteze, sandvişuri şi cafea. Dar va asigura şi pixuri pentru semnarea declaraţiilor pe proprie răspundere, precum şi formularele necesare pentru cei care nu vin cu ele printate de acasă.

Este limpede că înlocuirea lui Corlăţeanu cu Meleşcanu e o premiere pentru voturi şi o mutare de propagandă electorală şi de imagine. Vom vedea duminică, pe 16 noiembrie, că iarăşi nu vor putea vota mulţi confraţi de-ai noştri, timpul pentru o organizare serioasă şi eficientă fiind extrem de scurt.

Totuşi, ieşiţi şi votaţi!

R.I. 14 - noiembrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...