logoImpact EST nr. 875 - 15.06.2021
Din motive judiciare, suspendam aparitia tiparita a Impact-est, incepand de saptamana viitoare (joi, 17 iunie). Cand va fi posibila reluarea acesteia, va vom anunta pe site-ul https://www.impact-est.ro (Redactor-sef Gelu CIORICI)

bloc milleniumÎntr-o ştire din coloana paginii unu ne refeream la BULETINUL Procedurilor de insolvenţă. Ei bine, în aceeaşi ediţie cu nr. 3591 este stipulat că creditorii, în procent de 99,9307% din totalul creanţelor, nu au aprobat oferta de peste un milion de lei noi făcută de către Daniela Măncilă, soţia primarului de Pechea, o familie strâns legată de afacerile cu Italia.

Doamna a vrut să-şi cumpere locul de parcare de la demisolul aceluiaşi bloc Millenium din Galaţi, situat pe colţul format dintre Bucureştii Noi şi Tecuci, un spaţiu comercial cu suprafaţa de 329 mp şi un apartament cu patru camere în suprafaţă de 220 mp. Toate aceste fleacuri de acareturi situate în celebrul bloc al lui Alexandru Teodorescu, bloc înfipt în centrul geometric al Galaţiului, au fost ofertate de către „primăriţa” Daniela cu suma astronomică de 1,3 milioane de lei, inclusiv TVA şi inclusiv pasul de supraofertare.

De ce or fi respins creditorii oferta asta, iar pe a RTV Media Grup au îmbrăţişat-o, sperăm că vom afla de la cei implicaţi, sau de la cititorii noştri calificaţi.

GECO 12 - iunie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...