logoImpact EST nr. 889 - 20.10.2021

Sâmbătă, la Continental, în centrul târgului a fost mare, MARE sărbătoare, cum rar s-a mai văzut pe la noi. Stabilimentul lui „nea Rică” a îmbrăcat haine strălucitoare, aranjamente de lux şi rafinament, lumini şi flori cât cuprinde, muzică aleasă cu formaţia „Cristal” (ce tare!), invitat de onoare Alexandru Jula, ansambluri de dans ale Clubului „Fantezia”, folclor. Lume, cât cuprinde la un festin pantagruelic cu icre negre, vinuri alese etichetate cu chipul sărbătoritului şi împricinatului eveniment, visichi şi alte chestii de „marcă”, din belşug. Invitaţii,  toţi la „patru ace”, costume şi rochii de la casele de modă, strălucire şi parfumuri scumpe, oameni politici (Popa Florin, Ilie Zanfir), boss-ul Filimon înconjurat de oameni de afaceri, directori, reprezentanţi numeroşi din lumea sportului, a fenomenului fotbal, printre care Adrian Porumboiu şi Vasile Avram, cronicari sportivi de marcă şi televiziuni de la „centru”, ce mai, o NEBUNIE.

Amfitrionul serii, sărbătoritul, nu era altul decât celebrul arbitru (celmai MARE) al tuturor timpurilor şi tuturor românilor, gălăţeanul NICOLAE RAINEA, care împlinea 80 de ani.

„Nea Nicu” a încântat asistenţa cu vivacitatea sa, a cântat la chitară împreună cu formaţia şi mai apoi a susţinut un recital de show-man.

Sursele noastre spun, totuşi, că sărbătoritul avea, însă, un mare of, neînţelegând lipsa Primarului şi a Preşedintelui Consiliului Judeţului.

Observator 22 - noiembrie - 2013

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg