logoImpact EST nr. 900 - 28.01.2022

Întotdeauna între Presă şi mediul economic a fost o bună relaţie de colaborare. Aşa a făcut şi Impact-est. Am promovat în cuprinsul editorial iniţiativele antreprenoriale, curajul de a investi şi de a inova, de a ÎNFIINŢA o afacere de producţie, de a crea locuri de muncă pentru ca prin toate aceste abilităţi patronii-iniţiatori să întoarcă prin taxe şi impozite şi câte ceva societăţii din care provin şi în care s-au dezvoltat.

Şi iată că acum suntem puşi în faţa unei situaţii paradoxale şi diametral opuse demersului nostru de a asana mediul de afaceri: SUNTEM AMENINŢAŢI!

 

Domnule Petrică Herăscu,

mai întâi şi l-anceput o să publicăm integral somaţia-ameninţare pe care ne-aţi remis-o în data de 25.10.2012.

„VĂ SOMEZ

Să încetaţi orice formă de denigrare a persoanei subsemnatului şi a colaboratorilor mei în publicaţia Impact-Est în sensul:

-abţinerii de la publicarea de articole care nu au suport faptic probat şi nici temei legal conţinând pure speculaţii;

-înlăturarea tuturor articolelor care au adus atingere imaginii şi demnităţii persoanei subsemnatului de pe site-ul publicaţiei şi a comentariilor, parte din acestea conţinând afirmaţii calomnioase, triviale şi chiar rasiste.

În cazul în care veţi refuza să daţi curs prezentei, mă voi adresa instanţelor judecătoreşti competente în vederea reparării prejudiciului.”

Noi nu vă somăm, vă oferim dreptul la replică!

Şi iarăşi invocăm, domnule Petrică Herăscu, buna relaţie dintre Impact-est şi mediul economic şi antreprenorial, ambele părţi dorindu-şi, întotdeauna, să iasă la iveală doar adevărul, iar când a fost cazul, şi a fost, propagarea unor iniţiative care să determine opinia publică să aprecieze patronii, iar legislativul la o serie de iniţiative economice şi măsuri fiscale menite să încurajeze mediul privat, nu să îl distrugă.

Chiar în această ediţie, iată, vă lansăm invitaţia de a răspunde opiniei publice, celor care au creat aceste unităţi economice şi sunt sau au fost acţionari şi salariaţi, la câteva întrebări menite să asaneze nu doar relaţiile dumneavoastră cu Presa, ci şi mediul antreprenorial corect.

–         Cum aţi reuşit să majoraţi o creanţă a HORTIGAL SA, de 2,5 miliarde de lei, cumpărată de la AVAB, în câteva zile, la 36 miliarde de lei?

–         Cu ce aport de capital aţi majorat capitatul social la LIBRIS SA?

–         Cu ce aport aţi majorat capitalul social la Porto Franco SA?

–         În ce a constat aportul prin care aţi majorat capitalul social la VICTRANS SA?

Vă vom oferi oricând spaţiu editorial pentru a lămuri corect şi cinstit, ca întotdeauna, cu documente, opinia publică.

În ce priveşte ediţia electronică, mai documentaţi-vă, domnule Petrică Herăscu, la Departamentul IT din grupul de firme pe care le deţineţi. Şi promitem să acţionăm şi în acest sens, cu specialiştii dumneavoastră.

Gelu CIORICI 9 - noiembrie - 2012

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Gelu Ţăranu, adic

Gelu Radu a pus un picior ca un stabilopod în ...

Deficit de 18 judec

O fi ea extrem de grea, sau aproape imposibilă admiterea ...

Jupân Pucheanu taxe

De când e primar,don Pucheanu a dublat taxa de habitat ...