logoImpact EST nr. 875 - 16.06.2021

namibia-1Fiindcă a câştigat un proces cu o pârlită de instituţie, şi nu neapărat graţie uriaşului său talent manifestat la bară, un avocat gălăţean a încasat de la nişte „carierişti de piatră” un onorariu record de aproximativ 1.300.000 de euro!

Avocatul (?) în cauză a preferat să-şi încaseze suma printr-o inginerie, adică pe numele maică-sii, banii reveniţi lui şi diferenţa până la nouă milioane de euro fiind plătiţi din banii noştri ai tuturor, prin Hotărâre de Guvern Ponta, la finele anului 2014, când a fost decisă stingerea arieratelor Unităţilor Administrativ Teritoriale.

Dar, să revenim la avocat. Din surse neoficiale am aflat că acesta s-a apucat să „spele” banii maică-sii tocmai prin apele teritoriale ale Namibiei, unde dispar şi oasele din peşti, darămite cele două nave de pescuit prin care avocatul spală ce poate. Aceleaşi surse ne-au declarat că navele de pescuit au fost achiziţionate din Senegal şi că sunt şanse mici ca beneficiarul onorariului de 1,3 milioane de euro să-şi recupereze măcar cheltuiala, darămite să mai facă şi profit gras din pescuit, visat ca fiind numai bun de spălat suma care a fost încasată prin interpus pentru a evita impozitarea prevăzută de lege.

GECO 27 - noiembrie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Important

Din motive judiciare, suspendăm apariţia tipărită a Impact-est, începând de ...

Fotbalul – „Oţe

Tot am stat şi ne-am gândit, să scriem, să nu ...

Fostul BJATM, actual

După aproape doi ani de judecare cu firmele administrate de ...