logoImpact EST nr. 890 - 26.10.2021

otrocol-1-3Pe la colţuri, prin cafenele, birouri, a început de câteva zile să se audă, aşa, ca o adiere, un zvon, extrem de plauzibil cu privire la o posibilă candidatură sigură a unui reprezentant pe-se-de la funcţia de Primar al Galaţiului! Acuma, nu e mai puţin adevărat că în primăvara viitoare (ce va să vină peste vreo trei luni) toţi candidaţii ar trebui să fie arătaţi populimii votante.
Cică, boşii de la pe-se-de s-au întâlnit şi au hotărât că vor avea un candidat „unic”, al lor şi că nu vor mai repeta greşeala de la alegerile trecute.
Actualul primar, nu este al lor, este uzat, nu mai are nicio şansă, nu mai este iubit de gălăţeni, nu a făcut şi nu a dus, aşa că… cale liberă şi sigură.
Întrebarea firească şi pentru noi dar şi pentru dumneavoastră, dragi cititori, este legată de ce au hotărât, cine este acum personajul pe care l-au stabilit să ocupe scaunul înalt de Primar al Galaţiului? Ei, şi cum noi auzim cam tot ce circulă în materie de interes local, vă spunem că numele alesului este Dorin Otrocol, actualul Prefect al judeţului. NO COMMENT!

JAP 12 - decembrie - 2014

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

DRAGĂ U.E.,

Nu suntem ignoranţi, dragă UE, ci ignoraţi... Prin capitalele tale din ...

Flux de vaccinare la

În urmă cu puțin timp s-a decis suplimentarea cu încă ...

Declaraţie Diplomat

București, 22 octombrie 2021   Violența împotriva femeilor și fetelor există în ...

Informare - centru d

Primăria municipiului Galați informează că, începând de luni, 25 octombrie ...