logoImpact EST nr. 866 - 15.04.2021

Ministerul Justiţiei, prin Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, editează periodic BULETINUL Procedurilor de Insolvenţă (BPI), în care sunt publicate citaţii, comunicări, hotărâri judecătoreşti, convocări, notificări şi alte documente emise în cadrul procedurii de insolvenţă. Un cunoscător lovit de astfel de interese faste sau ne-faste m-a avertizat să citesc BULETINUL cu nr. 3591, din care o să aflu că nu este adevărat că patronul sau şeful RTV Media Grup SRL Galaţi nu are bani să plătească sutele de salarii restante şi taxele şi impozitele datorate bugetului de stat. Dar, să nu-l supărăm pe colegul Aurel Stancu cu otrăvuri de limbaj, cu răutăcisme care pot fi interpretate ca invidii de la creditor la debitor. Deci, vom cita Hotărârea nr. 1 din BULETIN: „Creditorii în procent de 99,2933% din totalul creanţelor prezente sau care au votat prin corespondenţă aprobă oferta de cumpărare primită din partea RTV MEDIA GRUP SRL Galaţi, prin administrator Nofit Mihaela-Roxana, la preţul total de 500.000 euro (cu TVA inclusă), cu pas de supraofertare de 10.000 euro, cu plata preţului în termen de 30 de zile de la finalizarea procedurii de supraofertare, pentru achiziţionarea următoarelor spaţii din blocul Millenium, proprietatea SC Melcret-AT SRL Galaţi.”

Practic, Aurel Stancu scoate de la saltea 510.000 de euro să-şi tragă un apartament cu patru camere şi altele trei a câte trei camere în suprafaţă totală de 735 mp, precum şi şase locuri de parcare la demisol, toate situate la etajul unu şi cuplate două câte două pe tronsoane diferite. Păi, mă, nene, tot să redai cep vechii televiziuni, ba să faci ditai trustul de presă, chiar să te şi muţi într-unul din vastele apartamente, atunci când soarta îţi surâde iar şi iar, cu gura până la urechi, încât de la lipsa banilor de pâine să re-ajungi să ai în conturi circa opt milioane de RON (circa 1,8 milioane de euro) şi tu să nu-ţi dai seama… rişti să-ţi ia Dumnezeu norocul din fasole, AIURELULE!

Dar eu tot mai aştept documentele pentru a-mi ieşi de o anchetă jurnalistică – bombă, încât să-i mişcăm, şi pe cei din DIICOT-ST Galaţi.

GECO 12 - iunie - 2015

Lasa un raspuns


http://impact-est.ro/wp-content/uploads/Main_Logotype_Galati.jpg

Pelicanii de la AJVP

Un grup de membri ai Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi ...

SIDEX-Liberty Galaţ

Din nou presa internaţională alocă prima pagină combinatului Liberty Galaţi. ...

Terenul ELNAV nu put

Aflăm că terenul de circa 11,4 hectare (nu nouă hectare) ...